navn på papegøyer

Når et nytt familiemedlem vises i huset, gjør alle det ikkefortsetter å komme opp med et vakkert og intrikat navn. Hva heter papegøyen? Jeg ønsker å plukke opp en veldig klangfull og levende kallenavn, fordi det er et kjæledyr av sitt liv. Navn for papegøyer å velge er svært vanskelig, fordi det er et par ting du bør vurdere når du velger.

Hvis du har funnet referansebøker med kallenavn for dyrog har allerede plukket opp et par interessante alternativer, tenk først: vil kjæledyret ditt kunne uttale sitt navn? Dette gjelder for å snakke papegøyer, det er jo jo ofte valgbart for trening av fugler. Vakre navn på papegøyer bør også være tilgjengelig for sine eiere.

Eksperter anbefaler når du velger et navn for papegøyer å følge visse regler:

 • velg navn med hissing "ch" og "k" lyder, det er disse lydene som er enklest å si til kjæledyret ditt;
 • papegøyer er veldig glad i å si "grønt" lyder, fordi du kan komme opp med et navn med lyden "p", mest sannsynlig vil kjæledyret veldig raskt elske navnet hans;
 • papegøyer uttaler ordene på en sang-sang måte, slik at vokalens tilstedeværelse i navnet er obligatorisk;
 • vanskeligheter vil oppstå med slike lyder som "c", "z", "ts", men det er veldig vanskelig for en fugl å uttale lydene "m", "l", "n".

Navn på papegøyer

Hvis du setter ut for å hente kjæledyret ditteksotisk eller romantisk navn, må du tenke litt. Navn på papegøyer er ikke bare en måte å understreke kjærligheten til kjæledyret, dette navnet vil følge fuglen hele livet. For eksempel, et latterlig, ivrig navn vil alltid oppmuntre folk rundt, fuglen vil reagere på den. Et komplekst og intrikat navn kan gi et visst avtrykk på fuglens karakter: Jo vanskeligere navnet, jo mer bisarre barnet ditt kan være.

Pass på å unngå likheten til fuglens navn med navnet på en av familiemedlemmene. Dette vil bare forveksles med papegøyen.

Navn på gutten papegøye

Hvis du ikke har tenkt å lære fuglen talen, navnetdu kan plukke opp absolutt noen. Det er litt vanskeligere å finne et navn for en snakkende papegøye. Valgprinsippet er skissert ovenfor, men her er noen få varianter av navnet på papegøyen:

 • Arik, Tisha, Arkasha, Yasha, Arkhip, Tory, Archie;
 • Borya, Golden Eagle, Fedya, Chucha;
 • Zheka, Zhora;
 • Kesha, Kirill, Prosh, Rubik;
 • Chizhik, Shurik.

Navn på bølgende papegøyer-jenter

Når du velger et navn for kjæledyret ditt, husk det duvil uttale det daglig. Veldig bra for navnet på en kombinasjon av to identiske stavelser: Coco, Chichi, Rara. Du kan understreke navnet på oppførselen eller fuglens eksterne farge. Navnet på papegøyepiken kan velges universell eller vanlig, og du kan fantasere litt. Her er noen alternativer:

 • Basia, Vesta, Viola, Gressy, Julia, Desi, Jeanne, Zora, Zara;
 • Irma, Zura, Coca, Zita, Lana, Linda, Laura, Mary;
 • Terra, Sarah, Uma, Flora, Tsatsa, Tsypa, Jashma, Era, Elba.

Husk at du velger en rent feminin ellerEn manns navn kan være når du er fullstendig trygg på kjæledyrets område. Hvis du ikke vil ta risiko, eller bare ikke finne den rette, kan du prøve å hente navnet blant de universelle navnene til papegøyer:

  vakre navn på papegøyer

 • Hera, Desha, Christie, Fanya, Fasya, Tosha, Mickey, Leka, Zheka, Fenya, Tyusha.

Når du har bestemt deg for valg av navn, prøvuttale det jevnt. Pass på å snakke i en rolig og kjærlig stemme, dette vil lette prosessen med å bli vant til fuglens navn. I tillegg vil kjæledyret ditt forstå at dette settet av lyder bærer ingen fare for ham.

Over tid vil fuglen lære navnet og vil være konstantå uttale det. Ikke glem å hele tiden henvise til kjæledyret ved navn, for å uttale ulike setninger med ham. Dermed lærer fuglen gradvis å uttale de enkleste ordene du uttalt med navnet hans.