hvordan å vaske en skinnjakke

Vask skinnjakke er strengt forbudt! Etter vasking av skinnjakken kan zaderevenet maling - for å gå av, og huden - løs beskyttende lag. I dette tilfellet er det ikke et faktum at flekkene blir vasket. Generelt er å vaske en skinnjakke den riktige måten å sende en ting til søppelet.

Er det mulig å vaske en skinnjakke for hånd, forsiktig rengjøre flekkene i vannet?

Verken manuelt, heller ikke i en skrivemaskin, eller med en delikatvask gjør ikke dette. Huden blir aldri slettet og under ingen omstendigheter. Det er ingen måte å skikkelig vaske en skinnjakke. Jakken kan bare rengjøres. Ikke nødvendigvis i rensing, mange flekker kan fjernes og hjemme, men du kan ikke vaske skinnprodukter!

Her er noen få hemmeligheter til å rense en skinnjakke:

 1. Vann og såpe kan brukes, men det er umulig å fordype jakken i dem.
 2. I en vannoppløsning av såpe og ammoniakk dyppes en svamp og håndterer forsiktig overflaten av jakken for å skinne.
 3. En vandig løsning med glycerin vil returnere jakken til en glans og et godt preparert utseende.
 4. Etter behandling med en såpeoppløsning med ammoniakk eller glyserin, blir jakken tørket med serviett fuktet med ricinusolje.
 5. En annen rimelig og rask måte å oppdatere jakken på er å tørke overflaten med en svamp fuktet i en sjampo-løsning.
 6. Litt slåtte hvite hvitt kan gjenopprette glansen av selv en veldig gammel skinnting.

Hvordan rengjør du en lett skinnjakke?

For å rengjøre en lyst jakke må du blande bensin og hvitt magnesia pulver. Den resulterende blandingen påføres på jakken og fjernes ved forsiktig bevegelse med en klærbørste.

Hvordan bli kvitt arrene på huden?

I ferd med å bli slettet, slettes huden, spesielt ialbuer, på skuldrene under stroppene av poser, på mansjetter og på krager, og også i nærheten av festene. Return jakken av det opprinnelige utseendet, vil hjelpe en normal gjennomsiktig skokrem. Det brukes på slitasje. Men på mansjetter og krage å bruke krem ​​er ikke så praktisk, da det kan etterlate spor på klær eller på armer eller hånd. Det er mye mer praktisk å bruke for å fjerne scuffs på mansjettene med appelsinskall. De nødvendige hudområdene slettes enkelt med ytre siden av en fersk appelsinskall.

Hvordan fjerne fett flekker fra lærjakker?

Det finnes flere måter for dette:

 1. Stivelse, kritt, talkumpulver. For å vaske flekkene på skinnjakken,Det er nok å bruke en blanding av stivelse, kritt og talkum (eller babypulver). Pulveret påføres flekken i en halv time og rengjøres forsiktig med en børste. Bruk salt i fjerning av flekker anbefales ikke, fordi den delikate huden lett kan bli skadet av saltkrystaller og etterlater riper på jakken.
 2. Midler til vasking. Hvis flekken er gammel, vil oppvaskmiddelet takle det. Det påføres huden med en svamp og

  flekker på en skinnjakke

  tørk, deretter rester av reseptet fjernes med en fuktig klut.
 3. Potetstivelse. Kashitza fra potetstivelse - utmerketbetyr for fjerning av oljeaktig flekker fra huden. Det påføres et forurenset område, gnides lett og forlates i 15-20 minutter. Derefter fjernes våpenet, og huden tørkes med bensin.
 4. Rengjøring servietter for skjermer. En fersk flekk kan fjernes med servietter for å rengjøre LCD-skjermer som inneholder impregnering som gjør at overflatene kan rengjøres med fett.
 5. Spesielle midler. Butikker tilbyr spesialverktøy forfjerning av fett flekker fra huden. Sprays mesteparten av hånden med friske flekker og servietter, avhengig av sammensetningen, kan brukes til både friske og relativt gamle flekker. Men begge typer flekkfjerningsmidler kan ikke takle gammelt gammelt smuss - det er bedre å overlate rengjøring til en renser.