hjemmedesign 0

Mange av oss drømmer om å ha et vakkert landskaphus, en perfekt grønt plen foran verandaen og et pent gjerd, som lagrer all denne prakt fra ubudne inngrep. Selvfølgelig, for å ha et slikt bilde foran øynene dine, er halv kampen. Men trenger fortsatt å tydeligere utformingen, for å skape et koselig hjem, ikke bare inne, men også utenfor.

Vi planlegger et design av et landsted utenfor

Tilnærming til å planlegge den eksterne utformingen av huset må være grundig. På scenen med å designe fremtidens hus eller når du velger fra standardprosjekter, må du løse noen grunnleggende spørsmål:

  1. I hvilken stil ønsker du å oppfylle fasaden til huset ditt.
  2. Hvilke konstruksjons- og dekorasjonsmaterialer har du tenkt å bruke?
  3. Vil du at huset skal passe til de eksisterende bygningene på gaten, eller vil det skille seg ut mot den generelle bakgrunnen, og hvor lyst skal det i så fall være fra arkitektonisk synspunkt.
  4. Hva blir fargepaletten og egenskapene til utvendig innredning.
  5. Hvilke andre gjenstander vil omgjøre huset (garasje, gårdsbygninger, etc.) og hvor viktig det er at alt sammen utgjør en felles ensemble.

Utvilsomt er utformingsalternativene til huset utenfor, uten å tenke på det store sortimentet av etterbehandlingsmaterialer og stilistiske retninger som kan implementeres med deres hjelp.

Etterbehandling materialer og utformingen av veggene i huset utenfor

Hvis du vurderer klassifisering av fasader av private hus ved muligheten for ferdigbehandling, kan du umiddelbart identifisere 2 hovedveier - etterbehandling med naturlige og kunstige materialer.

Utformingen av huset utenfor, ferdig med tre eralltid estetisk tiltalende, vakker, varm og pålitelig. Selvfølgelig, underlagt valg av egnet tre og riktig omsorg for den. Træret har gode varmeisolasjonsegenskaper, bidrar til å skape et hyggelig mikroklima i huset på grunn av at husets vegger "puster". I tillegg er trefasaden alltid veldig hyggelig og koselig, nær naturen.

Når det gjelder stilretninger, med deres trekan være veldig mye - fra et enkelt landsbyhus til et moderne hus i stil med høyteknologi. Alpine hytte, fransk Provence, engelsk land, russisk tømmerhytte - alle disse designene er belagt med treskjerm av husene på utsiden.

hjemme design utenfor 1

hjemme design utenfor 2

Husdesign utenfor 3

Et annet naturlig materiale til dekorasjon - stein,naturlig og kunstig. Denne finishen er utvilsomt den mest holdbare og pålitelige. Wild stein eller dens kunstige analog ser alltid dyrt og presentabel ut, og snakker om god velstand og utmerket smak av eieren.

I dette tilfellet kan du enten helt vedleggutvendige vegger, og kombinere stein og annet etterbehandlingsmateriale. Alt i alt vil sluttresultatet bli fantastisk. Stiler som aksepterer steinfinisher - land, hytte, gotisk og mange andre.

Husdesign utenfor 4

Husdesign utenfor 5

Husdesign utenfor 6

Ikke mindre attraktive er utformingen av husene ferdigute med en murstein. Generelt har clinker murstein blitt stadig mer populært, siden dette materialet er miljøvennlig, slitesterkt, slitesterkt, i stand til å beskytte husets utvendige vegger fra eventuelle værforskjeller.

Utformingen av et slikt hus kan utføres i en strengEngelsk stil eller florid klassisk. Imidlertid aksepterer enda mer moderne urbane stiler helt murstein som en utvendig dekorasjon av hus.

hjemme design utenfor 7

Husdesign utenfor 8

Husdesign utenfor 9

Av de mindre dyre måtene å fullføre hus, kan during gipset. For eksempel kan utformingen av et etasjes hus, dekorert med dekorativt gips på utsiden, se veldig presentert, men du vil ikke bruke mye penger og vil kunne implementere nesten alle stiltrender, enten det er klassisk eller moderne høyteknologisk stil.

hjemme design utenfor 10

Husdesign utenfor 11

hjemme design utenfor 12