For de som ennå ikke har valgt, uansett hvilket mønstertøm det på skulderen eller på annen del av kroppen, og for de bare nysgjerrige, forteller vi i denne artikkelen om tatoveringer som burde bringe flaks og rikdom til sine eiere.

Fra gamle tider tok folk på forskjellige steder av jorden på seghans kropps magiske tegninger og tegn, som symboliserte forskjellige handlinger. For eksempel, noen bilder skal kjøre bort onde ånder, andre - tiltrekke seg lykke til, andre - symboliserer fruktbarhet og fortjeneste. Men den moderne mannen, akkurat som tusenvis av år siden, tror på kraften til en rekke innfødte tegninger, som nå kalles tatoveringer.

Tatoveringer i form av dyr

LEO. Det er ingen tvil om at dyrenes konge, avbildet av tatoveringsmesteren på kroppen din, burde ikke bare bringe lykke til, men også for å styrke styrken av ånden og selvtilliten.

tatovering løve

FOX. Et listig rødhårt dyr gir suksess og velstand. Mange sier at reven hjelper entreprenører og folk i lederstillinger.

rev tatoveringer

CAT. Ifølge sjømenns tro, bringer katten lykke til ogsuksess i virksomheten, derfor ombord tok de alltid en tailed venn med seg selv. Og hvem kan ikke med dem overalt for å ta en levende katt, kan kaste seg selv med sitt bilde på kroppen og ikke være med lykke.

katte tatovering

DOLPHIN. En tatovering i form av dette herlige dyret symboliserer ikke bare lykken, men også frihet, samt beskyttelse.

tatovering delfin

GULDFISK. Den mest kjente utøveren av begjær vil definitivt hjelpe i virksomheten og bringe lykke til.

gullfisk tatovering

MARINE CONEK. Bildet av denne marine skapningen vil bringe til sin eier ikke bare suksess, men også flaks, overvinne hindringer i enhver bedrift.

tatovering seahorse

Rensdyret. Dette edle dyret i antikken var veldig ærverdig av forskjellige nasjonaliteter, folk trodde at bildet sitt bringer penger og flaks.

tatovering hjort

Elefant. Dette majestetiske dyret som er avbildet på kroppen, skal bringe flaks, generøsitet, tålmodighet, velstand og lykke.

tatovering elefant

SPIDERMAN. Til tross for at mange av oss er redd for disseskapninger og igjen foretrekker å ikke møte dem, er en tatovering i form av en edderkopp betraktet som en amulett av sykdommer og farer, og tiltrekker også lykke og lykke.

edderkopp tatovering

Øgle. En rask og kaldblodt lizard gir styrke, lykke og velstand i virksomheten.

tatovering firben

FROG. Froskens bilde er den mest populære i dag. Det antas at grønnhopping gir rikdom og flaks i alle anstrengelser.

tatoverings frosk

Snegle. Til tross for at det er glatt og sakteskapelse, han har et beskyttende skall, hvor du kan skjule deg fra problemer. Derfor symboliserer sneglen sjarm, beskyttelse, utholdenhet og dermed lykke til.

snegletatoverføring

Tattoo i form av insekter

Guds kull. Dette er en all-time favoritt insekt "fungerer" som en vakt mot onde øyne og ødeleggelse, tiltrekker seg lykke og velstand.

nyfødt tatovering

BEE. Arbeiderbisen gir nødvendigvis suksess og vil hjelpe til med å løse vanskelige livssituasjoner, og bildet av dette insektet taler også om flid, positiv og solskinn.

bee tatovering

Scarab bille. Selv fra gammel tro ble det antatt at denne boblen symboliserer hell og lykke.

Scarab beetle tattoo

Øyenstikker. De sier at bildet av en dragonfly på kroppen bidrar til å snu livet til det bedre, tiltrekke velstand og velstand.

dragonfly tatovering

Tatoveringer i form av fugler eller deres fjær

Svelge. Bildet av denne fuglen er en populær talisman, svalen bringer flaks og symboliserer ungdommens ånd, håp og kjærlighet.

tatovering svelge

PHOENIX. Uansett hva som skjer, vil phoenix fuglen alltid bli gjenfødt fra asken, derfor er bildet et symbol på viljestyrke, gjenfødelse, udødelighet og velstand.

Phoenix Tattoo

Colibri. En liten herdig fugl er veldig vakker, derfor er det som en talisman bringer styrke, energi, forbedrer finansiell status og symboliserer flid.

kolibri tatovering

FJELLENS FJER. Fjær hadde alltid på klærne og i håretIndianere. Det antas at disse tegnene bringe rikdom og lykke, men dette gjelder ikke for de fjær av påfugl, som de kan "belønning" motsatt effekt og for å slå bort lykke.

fugl fjær tatoveringer

Tatoveringer i form av planter

ACORN. Denne "sterke nutlet" symboliserer styrke, helse, flaks og maskulinitet.

tatovering ekorn

CLOVER. Det skal være med tre eller fire kronblad, og alle vet fra barndommen at denne planten gir lykke til og suksess.

tatoveringsklær

LOTUS. Lotusblom symboliserer vellykket overvinning av hindringer og oppnåelse av mål, og det ser også veldig vakkert ut på kroppen, spesielt den kvinnelige.

lotus tatovering

ORCHID. Det er en blomst av individualitet, som gir luksus og rikdom til sin eier.

tatovering orkidé

Løvetann. Et bilde på kroppen i form av en pen blomst vil gi positiv, positiv energi, flaks og suksess for livet ditt.

løvetann tatovering

Tattoo i form av mytiske skapninger

UNICORN, PEGAS. Hvis du legger et bilde av disse rene mytiske skapningene på kroppen din, vil de gi deg suksess, godhet, renhet og et stykke magi.

Pegasus tatovering

Havfrue. Sjømenn og folk forbundet med seiling fyller ofte seg med havfruer som en lykke til lykke og suksess.

tatovering av en havfrue

DRAGON. Dragen i mange kulturer er ikke bare et symbol på flaks og rikdom, men også mot og styrke, og dessuten er denne eventyrverden en vakt mot onde ånder.

drage

Tatoveringer i form av objekter

Horseshoe. Alle vet at en omvendt hestesko erEt ubestridelig symbol på suksess og velstand, alle våre forfedre holdt et slikt objekt som en vakt. Selvfølgelig, hvis du legger et bilde av en hestesko på kroppen, blir det også et symbol på flaks.

hestesko tatoveringer

Mynter, kuller. Utvilsomt vil bildet av penger bringe rikdom og velstand til eieren.

seddel tatoveringer

Tegn på uendelighet. Hvis du gir deg en tatovering i form av et slikt tegn, så er du dømt til suksess og økonomisk velvære. Den "inverterte åtte" beskytter også helsen til eieren.

uendelig tatovering

SKULL. Hodeskallen ble vurdert fra de tidligste tider til å være en amulett og et symbol på velvære.

tatovering skallen