ubehag i skjeden

På kvinner ubehagelige opplevelser i vaginaoppstår på grunn av de ulike inflammatoriske sykdommene i den. Disse følelsene i skjeden kan være forskjellige og avhenge av hvilken sykdom en kvinne har.

Hvorfor forårsaker skjeden ubehag?

  1. Ofte er det kløe og smertefulle opplevelseri skjeden, karakteristisk for trøst. Selv etter at de akutte symptomene på spenning avtar, kan ubehag og tørrhet i skjeden være bekymringsfull i flere måneder.
  2. I inflammatoriske sykdommer forårsaket av bakteriell flora, er det også en brennende følelse i skjeden og smerte, spesielt når du har sex.
  3. Sy i skjeden, spesielt nårinnføringen av penis, er mulig med kolpitt eller erosjon av livmorhalsen, forårsaket av bakteriell mikroflora. I tillegg til ubehagelige opplevelser i skjeden, er betennelser i det preget av utslipp fra kjønnsorganene og forgiftningssymptomer.

Ubehagelige opplevelser i vagina av ikke-inflammatorisk natur

Alle slags ubehagelige opplevelser i skjeden er mulige, ikke bare på grunn av betennelse i det, men også i nærvær av:

  • utelatelse av livmor og skjede;
  • livmoderbladets livmor;
  • med sykdommer i nabolandene (f.eks. blære);
  • når det irriterer skjeden med ulike personlig pleieprodukter, kremer, salver.

Opplevelsen av en fremmedlegeme i skjeden oppstårmed en rekke tumorer som i vagina, og tilgrensende organer - blære, rektum, livmor (slik som når store fibroider, som senkes inn i vagina).

Også med svulster, en følelse av sprengningI skjeden, som er mer typisk for perineum sensasjonssyndromet. Når menopause kan fremfall av livmor og vagina vegg, er i de innledende trinn er ikke vist nesten, men til slutt ble med fylde følelse, fremmedlegeme inn i vagina, urininkontinens, fra kjønnsorganer, betennelse av organer som faller i de senere stadier av ptose.

ubehag i skjeden

</ P>

Ubehagelige opplevelser i vagina under graviditet

I første trimester av graviditet, ubehageligSpredning av smertefulle opplevelser i skjeden er oftest forbundet med økt tone på livmorveggen og trusselen om abort. Også under graviditeten blir tynning ofte verre, på grunn av hvilken smerte og kløe i skjeden, sammen med osteaktig utslipp, er mulig. Følelser av ubehag i vagina under graviditet er mulige og i nærvær av åreknuter i den, som kombineres med åreknuter i underekstremiteter, hemorroider.