skjedenes størrelse

En slik parameter av det kvinnelige reproduktive systemet,som størrelsen på skjeden er i de fleste tilfeller av ulik betydning. Ved utførelse av mange studier på dette feltet ble det funnet at vekst praktisk talt ikke påvirker lengden på skjeden, men det er en tendens til å være. Spesielt mye oftere i høye kvinner rapporterer høyere lengden på denne delen av reproduksjonssystemet. La oss se nærmere på denne parameteren og prøve å finne ut: Hva påvirker skjedenes størrelse hos kvinner og hvordan du gjenkjenner den.</ P> Hvilken størrelse er normen?

Hvis vi snakker om den gjennomsnittlige størrelsen på en kvinnevagina, så ofte kalles legene 7-12 cm. Det skal bemerkes at når kroppen tar en vertikal stilling, bøyer orgelet litt i sin øvre del. Derfor etableres lengden på skjeden utelukkende i gynekologisk stol.

Hvordan kan en kvinnes vagina forandre seg?

Etter å ha fortalt om hvilken størrelse av skjeden er ansett som vanlig, bør det bemerkes at denne kroppen kan endres under påvirkning av noen faktorer.

Så, spesielt under samleie medseksuell elation er dens forlengelse. Dette skyldes det faktum at den indre veggen av denne anatomiske formasjonen har en rekke vevfeller. Når sex er deres utjevning, som til slutt øker lengden på skjeden. I slike tilfeller svarer dette organet til det kvinnelige reproduktive systemet til hele lengden av den mannlige penis. Totalt kan skjedenes dybde økes med 5 cm.

Liknende er også observert i prosessenlevering. I dette tilfellet skyldes dette faktum at skjeden sammen med livmorhalsen skaper den såkalte generiske kanalen. Dette øker ikke bare lengden, men også vaginaets bredde. Det tar helt fostrets størrelse som beveger seg langs fødselskanalen, og øker flere ganger i diameter. Når fosteret er stort, kan det være et brudd på vaginale vegger, som krever kirurgisk inngrep og suturering.

Etter fødsel i flere dager, livmorhalsenlivmoren, og med den kommer vagina tilbake til normal, dvs. ta sine gamle dimensjoner. I noen tilfeller, etter fødselen av et barn, kan imidlertid et slikt fenomen som livmor prolaps utvikles, noe som skyldes overbelastning av muskulaturapparatet. Dette faktum påvirker lengden av skjeden og fører til forkortelse.

Separat er det nødvendig å si om terskelenskjeden, hvorav størrelsen er svært vanskelig å etablere. Saken er at under dette begrepet er det vanlig å forstå plassen som er toppet av klitoriset fra toppen, fra bunnen av lodding av labia majora, og på sidene av den lille labia.

Hvordan måle skjedenes dybde?

Som regel er dette spørsmålet av interesse for kvinner,hvem opplever en slags usikkerhet med intim kommunikasjon. Så noen jenter tror at størrelsen på deres penis ikke samsvarer med størrelsen på den mannlige partneren.

Faktisk er denne parameteren i de flestesaker har ingen praktisk betydning. I lys av forekomsten av en slik vaginal funksjon som overnatting (en økning i størrelse), opplever seksuelle partnere svært sjelden ubehag eller utilfredshet.

gjennomsnittlig størrelse på skjeden

Men hvis en kvinne fortsatt har uoverstigeligØnsker å måle ditt seksuelt organ, da er det for dette formål nødvendig å konsultere en lege. Når du utfører denne manipulasjonen, tilbys en kvinne å sitte i en gynekologisk stol. Etter å ha installert speilene, introduserer legen inn i skjeden en slags sonde som har en centimeter hakk. Mål fra kanten av livmorhalsen til kanten av den store labia.

Dermed vil jeg gjerne si det utenforAvhengig av størrelsen på den kvinnelige vagina, har denne parameteren nesten ingen effekt på seksuelle forhold. Derfor bør kvinner ikke bekymre seg, og tenker at de ikke kan levere sine partnere den nødvendige glede.