lengden på skjeden

Vagina, en del av kvinnenreproduktive system, er et muskuløst hult organ som ligner et rør i form. Veggene sine har mange feller som divergerer og øker lengden på skjeden. Det er denne parameteren som oftest interesserer ikke bare menn, men også kvinner. Tross alt er det ikke uvanlig at det rettferdige sexet skal bekymre seg for følelsene til partneren under intim kontakt. La oss se nærmere på denne parameteren for den kvinnelige vagina.</ P> Hva er årsaken til denne strukturen i skjeden?

Det må sies at denne kroppen ikke spillerDen siste rolle i prosessen med befruktning. Så normalt skal skjeden fritt akseptere den oppreiste penispartneren. For dette er selve folderene ansvarlige, som strekkes under samleieprosessen, som følge av at lengden av den kvinnelige vagina øker kraftig.

Det er også nødvendig å si om denne funksjonenav dette organet, som ekskretjon, som også bestemmer dets anatomiske struktur. Umiddelbart gjennom skjeden, delvis på grunn av reduksjon av muskelfibrene, frigjøres menstruasjonsblod hver måned, og med det - partikler av livmorvevet.

På grunn av sin tynne veggen, kan skjeden lett vokse ikke bare i lengde, men også i bredde, noe som er ekstremt nødvendig for fosterets passering langs generiske veier.

Hva er den gjennomsnittlige lengden på skjeden hos kvinner i reproduktiv alder?

Til å begynne med må det sies at detteparameteren avhenger delvis av om kvinnen hadde fødsel eller ikke. Som regel, i mødre er lengden på dette orgelet under gjenopprettingsperioden i kroppen noe større. I gjennomsnitt, i alle kvinner, varierer denne indeksen mellom 7-13 cm i unexcited tilstanden.

Når det gjelder maksimal lengde på skjeden, er det notert hos kvinner i en tilstand av seksuell opphisselse.

Dermed er en av kvinnens vestlige institusjonerFysiologi gjennomført en studie, som ble fulgt av mer enn 500 tusen kvinner. Ifølge resultatene i opphisset tilstand av kroppen kan økes opp til 13-19 cm. Men ca 85% av kvinner som tok en lignende studie, er vagina strukket til maksimalt 15-16 cm i lengde. Dette er størrelsen på den gjennomsnittlige erigerte penis hos menn.

Hvordan endrer skjedenes størrelse med alder og etter fødselen av barn?

Etter å ha fortalt om lengden på den kvinnelige vagina for flertallet, bør det bemerkes at dette reproduktive organet endrer sin størrelse over tid.

Så, ganske ofte merker menn noen endringeri sine følelser under samleie med sine koner, etter at de har barn. Dette skyldes vanligvis at etter fødselen finner det noen utjevning av vaginalveggene, og antall bretter reduseres. Samtidig øker lengden på dette organet ubetydelig, og etter kort tid blir tiden som før.

Hvis vi snakker om hvordan en endring skjerav denne parameteren av skjeden, avhengig av alderen til kvinnen selv, da etter hvert som årene øker, endrer lengden ikke praktisk talt. I gjennomsnitt, opptil 60 år hos kvinner, kan det bare øke med 1-2 cm. Dette skyldes hovedsakelig demping av kroppens reproduktive funksjon.

Hvordan kjenne lengden på skjeden?

gjennomsnittlig lengde på skjeden

Ofte, spesielt unge kvinner, tenker på dette problemet. Dette skyldes litt usikkerhet og uerfarenhet i intime forhold.</ P>

Faktisk er denne parameteren nesten umuligpåvirker ikke oppnåelsen av orgasme av en mann. Derfor bør man ikke utføre slike målinger uavhengig. Med en slik målehåndtering kan en kvinne lett smitte en infeksjon i kjønnsorganet.

Hvis en kvinne er veldig viktig å kjenne denne parameterenhennes reproduktive organ, kan hun gå til en medisinsk institusjon. Ved hjelp av et spesielt sterilt instrument som målereskala påføres, kan en gynekolog bestemme lengden på skjeden.