vagina av jomfruen

Som du vet, med begynnelsen av seksuell aktivitetKvinnenes reproduktive system gjennomgår noen endringer. Først av alt handler det om en vagina som forandrer seg litt. La oss ta en nærmere titt på dette organet i reproduktive systemet, og spesielt vil vi dvele på egenartene i strukturen til jomfruens vagina.</ P> Egenskaper av strukturen til skjeden i jenter

Så, den nyfødtenyfødte jenter, lengden på denne kroppen er bare 3 cm. Dessuten er inngangen til selve skjeden svært dyp og har en praktisk vertikal retning. I utseende ser det ut som en trakt.

Veggene i skjeden tetter tilstøtende hverandre. Alt dette skyldes at muskelapparatet i det lille bekkenet fortsatt er veldig svakt. Ca. 1 år øker skjedenes lengde med ca 1 cm.

Bare ved 8 års alder i denne kroppen kan detekteresden såkalte foldingen, som er karakteristisk for enhver kvinnelig vagina. Det skyldes hennes endringer i kroppens størrelse i arbeidsprosessen, samt i samleie hos kvinner.

Den største økningen i størrelsen på vagina av en jomfru begynner ca 10 år, og i en alder av 12-13, det kommer 7-8 cm.

Hvordan endrer skjeden med utbruddet av puberteten?

Hvis vi snakker om hvordan skjeden ser utjomfruen, da er det i sin struktur kanskje den eneste funksjonen - hymen. Det er denne mucosale septum som beskytter de indre kjønnsorganene fra de ytre og forhindrer penetrering av patogene mikroorganismer i dem. Ved første samleie er det et brudd på denne formasjonen, som ofte ledsages av en liten blodutløsning.

Hvis vi snakker om hvordan inngangen til en jomfrus skjede ser, så har den som regel en mindre størrelse enn kvinner som har sex.

hvordan ser skjeden skjeden ut

Generelt er skjeden til en jomfru og allerede opplevdkvinner er ikke veldig forskjellige. Størrelsen er større, lengden øker dermed litt, selv etter barnets fødsel. På grunn av det store antallet kjertler hos kvinner, er det registrert en større mengde slimete smøremiddel som er nødvendig for fuktighet.</ P>

Dermed kan det konkluderes med at hovedpartenendringer i et slikt reproduktive organ som skjeden oppstår i retning av å sikre kjønnsfunksjonen til den kvinnelige kroppen. Dette gjøres ved å øke størrelsen, for det første, og også takket være hormonets arbeid, under påvirkning av hvilke endringer som forekommer i dette organet.