inngang til skjeden

Inngangen til skjeden (vestibulen) er enen bestemt type betinget område, som er begrenset på alle sider av anatomiske formasjoner som er en del av kvinners reproduktive system. La oss se nærmere på sin anatomiske struktur.</ P> Hvilke strukturer er inkludert i vaginaets vestibul?

For å forestille seg hva inngangen til skjeden ser ut, er det nødvendig å forstå hvilke strukturer den består av.

Så, hos unge jenter som ikke lever seksueltLivet på toppen er vestibulen begrenset til hymen. Foran inngangen til skjeden er en anatomisk formasjon, som en klitoris - i sin struktur ligner en mannlig penis. Det er så spent at jenta opplever seksuell tilfredsstillelse.

Fra begge sider fra inngangen til skjeden liggerstor og liten labia. Deres umiddelbare rolle er å begrense penetrering av patogene mikroorganismer og patogener av smittsomme sykdommer i reproduktive systemet. Dette området av kvinnens kvinnelige reproduktive system er dekket av et flatt epitel og er nesten alltid i fuktet tilstand. Dette fremmes av slike anatomiske formasjoner som kjertler, inkludert Bartholins.

Det er også verdt å merke seg at vaginaets vestibulinkluderer urinrøret, hvorav separasjon av urin oppstår. Den nære plasseringen av henne med inngangen til skjeden og forklarer det faktum at kvinner ganske ofte står overfor sykdommer i ekskresjonssystemet, hvor forekomsten ofte påvirkes av seksuelle infeksjoner. På baksiden av vestibulen er en spike av labia majora.

Hvilke brudd rammer oftest vaginaets vestibul?

Ofte når undersøkt i en gynekologisk stoljenta, legen konstaterer at inngangen til skjeden er trang nok. Dette betyr at de små leppene er så nær hverandre at de begrenser tilgangen til skjeden for inspeksjon. Ofte kan disse jentene ha problemer med seksuell aktivitet, men som regel går dette fenomenet praktisk talt etter at kvinnen blir mor. I noen tilfeller, under fødselsprosessen, når den smale skjeden forhindrer normal utgang av fosteret, utføres en episiotomi, noe som tyder på en disseksjon av bakveggen til skjeden og perineum. Det er derfor etter fødselen inngangen til skjeden har en mye større størrelse.

Hvis vi snakker om å gå inn i skjeden påjomfruen, da har den som regel en noe mindre størrelse. Det er dette faktumet som delvis forklarer sårhet som foregår ved jenters første samleie. Ofte en liten inngang til skjeden og kan forstyrre normalt seksuelt liv og er årsaken til kvinnens behandling til legen.

I slike situasjoner er den eneste måten ut av denne situasjonen kirurgisk inngrep, som innebærer utelatelse av margina i labia minora, som gjør det mulig å øke inngangen selv.

hvordan ser inngangen til skjeden ut

Det er verdt å merke seg at det er mulig atDet motsatte fenomenet, når inngangen til skjeden er stor. Men i dette tilfellet er det ikke nødvendig med medisinsk inngrep. Tvert imot går prosessen med levering i slike kvinner frem uten komplikasjoner, brudd i perineum er svært sjeldne.</ P>

Dermed har jeg fortalt om hvordan inngangen er arrangerti skjeden bør det bemerkes at denne anatomiske utdanningen spiller en viktig rolle, og har en direkte innvirkning på kvinnens seksuelle liv. I tillegg er det svært viktig å observere hygienen til de ytre kjønnsorganene for å forhindre utvikling av gynekologiske sykdommer.