hva en sunn skjede ser ut

For å reagere i tide for endringer,skjedde i reproduktive systemet, bør en kvinne forestille seg hva en sunn skjede ser ut. La oss se nærmere på dette organet i reproduksjonssystemet.</ P>

Hvordan skal en sunn skjede se ut?

Denne kroppen er elastisk, hulet muskelrør som stammer fra livmorhalsens livmorhalsområde og går jevnt inn i kjønnsstykket. Gjennomsnittlig lengde på skjeden i en rolig tilstand når 7-9 cm. Under seksuell handling, så vel som ved levering øker skjedenes lengde, og den kan nå 12-16 cm.

Vagina av skjeden bør normalt ha en uniformfarge. Oftest er de blekrosa. Det skal imidlertid bemerkes at når du bærer en baby, kan de få en cyanotisk nyanse, som ikke er et brudd.

De vaginale veggene er tett dekket med kjertler, hvilkeprodusere en bestemt type smøremiddel. Det er hun som er tildelt på seksuelt sertifikat eller handling og i øyeblikket av eksitering av jenta, som fremmer normal løpet av seksuell prosess.

Mengden utskilt cervikal slim fra en sunn vagina er liten. Samtidig er den alltid gjennomsiktig, luktfri.

sunn vagina

Hvilke endringer skjer med skjeden med økende alder?

Forteller hvordan skjeden ser frisk utkvinner, det er verdt å merke seg at når det vokser opp, endres det noe. Med begynnelsen av puberteten blir dette orgelet lengre og bredere. Dermed forbereder kroppen seg på å implementere reproduksjonssystemets hovedfunksjon - forplantning.

Med utseendet til en kvinnes baby er hun sunnVagina endrer også noe utseende. Dens vegger, som regel, er sterkt strukket. Restaurering av hele reproduksjonssystemet skjer i 4-6 måneder.