Liten vagina

Ganske ofte, spesielt unge kvinner, i kraft avDeres usikkerhet og seksuell uerfarenhet, kompleks om størrelsen på deres reproduktive organer, spesielt vagina. Ofte hører gynekologer på mottakene sine klager på at hennes partner, på grunn av det faktum at en kvinne har en liten skjede, ikke mottar sin tilfredsstillelse fra å elske. La oss prøve å finne ut hva størrelsen på denne kroppen skal være i normen, og hva skal man gjøre i de tilfellene hvis en kvinne virkelig har en veldig liten vagina.</ P> Hva er størrelsen på skjeden hos kvinner?

Det må sies at i sin struktur detteOrgelet ligner et hul muskelrør, lengden og bredden av den kan variere på grunn av ulike årsaker. Så det er etablert at når seksuell opphisselse, så vel som i generisk prosess, blir vaginaens viker glatt, og dermed øker dens totale lengde.

Normalt, i normal tilstand, lengden på detteKroppen er 7-12 cm, øker ved fødsel til 19 cm! Med hensyn til vaginal bredde, i gjennomsnitt er den i hviletilstanden på 2-3 cm, og under samleie kan økes opp til 5-6 cm. Ved utløpet av spedbarnet fødselskanalen, diameteren av legemet tilsvarer hele omkretsen nyfødte babyens hode.

Hvorfor kan kvinner ha en liten vagina?

Først av alt er det nødvendig å si omIndividuelle egenskaper av kroppen. I ferd med å vokse opp jenter øker alle dets reproduktive organer i størrelse, inkludert skjeden. Så, allerede nær puberteten (11-13 år) blir det bredere og ikke så kort. Imidlertid kan veksten av reproduktive organer sakte i lys av påvirkning på organismen av jenta av ulike eksterne faktorer.

Ofte kvinner med små skjeden det er problemer i den reproduktive system. Men dette er som regel årsaken til den lille størrelsen på kroppen, og ikke resultatet.

en svært liten skjeden

</ P>

Også en liten mengde vaginal jenter kanvære på grunn av mangel på kjønn. I de fleste tilfeller, en vanlig sexliv, er det da en svak økning i størrelsen på kroppen.

Derfor er det nødvendig å si at ide fleste tilfeller, leger finne ut hvorfor jenta en liten vagina, bare ikke kan. I de tilfeller hvor dens størrelse hindrer normal seksuell liv, utført plastisk kirurgi som bidrar til å produsere så inndata forlengelse og eksisjon av arrvev (fjernelse av overskudd av bindevevsstrukturer som dannes, for eksempel, etter kirurgi på kjønnsorganer).