kvinnelig vagina

Den kvinnelige vagina er elastiskKanalen som forbinder uterus med vulvaen. Størrelsen på denne kroppen er som regel individuell og de fleste kvinner er noe forskjellige. La oss ta en nærmere titt på strukturen til kvinnens vagina, dens plassering, og fokusere på dimensjonene.</ P> Hva er strukturen til skjeden?

Denne kroppen er faktisk en slags sylinderformet rom, omgitt av muskler på alle sider. Veggene i skjeden består av 3 lag:

  1. Innerlag - Presentert av slimhinnen. Over den er foret med et flerlags flatt epitel, som danner et stort antall folder. Det skyldes dem, og det er en endring i størrelsen på den kvinnelige vagina under samleie, så vel som i ferd med fødsel.
  2. Mellomlaget, er representert ved glatt muskulatur muskulatur. Buntene av muskelfibre i dette vevet ligger hovedsakelig i lengderetningen. I den øvre delen blir de sammen, danner livmuskulaturens muskulatur og fra bunnen - veve direkte inn i muskelfibrene som ligger i den kvinnelige perineum.
  3. Det tredje ytre laget av skjeden, er representert av de adventitiale muskulære og elastiske fibre som er i bindevevet (grunnlaget for det ytre laget).

I anatomien til den kvinnelige vagina er det vanlig å tildeleFront- og bakveggene, som er koblet sammen. Så, med overkanten de dekker en del av livmorhalsen, utskiller vaginaldelen og danner dermed den såkalte vaginale hvelvet. Den nedre enden av veggene åpner på kvelden på skjeden. Hos jomfruer dekker dette hullet hymen.

Skjeden og dens vegger er normalten blek rosa farge. Vanligvis er perioden for å bære barnet i betraktning at antallet blodkar i dette område øker, kan fargen bli mørkere og ofte får en blåaktig farge.

Det er også nødvendig å si at veggene i skjedensammen med livmorhalsen er konstant i en våt tilstand. Saken er at de er foret med kjertler som produserer, det såkalte cervical mucus. Det forhindrer reproduksjon av patogene bakterier og penetrasjon av dem videre på reproduktive systemet. Volumet av disse sekresjonene er liten, og som regel, hvis en kvinne er bekymret for det konstante utseendet av en stor del av mucus, som ofte kan skaffe seg en rødaktig nyanse når overtredelser, er det nødvendig å konsultere en lege.

Hva er størrelsen på den midterste vagina?

Etter å ha forstått hva den kvinnelige vagina ser ut, la oss se på de viktigste egenskapene.

Først av alt er det nødvendig å si at en av hovedparametrene er lengden. Avhengig av denne faktoren, er det vanligvis tildelt følgende typer kvinnelige vaginer:

  • lang (mer enn 12 cm);
  • kort (mindre enn 7 cm).

Det skal bemerkes at denne egenskapen kan variere avhengig av situasjonen.

struktur av den kvinnelige vagina

Så, for eksempel under seksuell opphisselse under intim kontakt, kan lengden på den kvinnelige vagina nå 19 cm! Alt avhenger av størrelsen på partnerens penis.</ P>

Mange kvinner opplever visse komplekser, tenkningat okkupasjonen av dem med kjærlighet ikke gir partneren riktig nytelse. Spesielt ofte blir disse tankene besøkt av unge mødre som nylig har født en baby.

Faktisk er det ingen vesentlige endringerMed en kvinnelig vagina etter fødselen av barnet er det ikke kjent, og dens dybde forblir tidligere. Det er bare en liten utjevning av hans folder, som senere kan forandre følelsene hos menn når de har sex.