hvordan ser skjeden ut?

Et slikt organ av det kvinnelige reproduktive systemet somSkjeden er en muskel rør-fibrøse, karakterisert ved at den gjennomsnittlige lengde på 7-12 cm. Den øvre enden av dette røret dekker livmorhalsen, og den nedre kant av sin åpning åpnes i vestibyle.</ P>

I form er dette organet litt buet, haren liten bulge som vender bakover. Normalt skjeden skal plasseres i forhold til uterus slik at deres orientering aksene til hverandre ved en vinkel større enn 90 grader.

I den øvre delen av skjeden er noe bredere enn iden nedre. Frontvegget er ved kanten til bunnen av blæren, og er skilt fra det med et tykt lag av løs fiber. Den nedre veggen av skjeden er direkte i kontakt med urinrøret. En del av den bakre vaginalvegg og dekket av bukhinnen nedenfor i direkte tilknytning til rektum, blir det gradvis beveger seg bort fra perineum.

Hva er funksjonene i strukturen til skjeden?

Hvis vi snakker om hvordan skjeden ser fra innsiden, må det bemerkes at dette organet i sin essens er litt plass, avgrenset fra alle sider av vegger.

Tykkelsen på hver vegg varierer innen 3-4mm. Hovedtrekk ved denne strukturen er at på grunn av sin struktur kan de strekke seg, både i lengde og bredde. Det er først og fremst nødvendig for barnet å passere nesten uhindret gjennom fødselskanalen. Videre endres skjedenes størrelse og umiddelbart under samleie.

Fargen på slimhinnen i vaginale veggene er normalhar en blek rosa farge. Under føtal gestasjon, i lys av økt blodtilførsel til bekkenet og spesielt dette området, kan det forekomme misfarging, og ofte får skjeden en blåaktig tinge.

hvordan ser skjeden ut?

Hvordan ser skjeden ut som en jomfru?

Jentene før første samleie har et hullSkjeden er dekket med en hymen. Dette er ikke noe mer enn en fold av vaginal slimhinner. Det dekker imidlertid ikke helt inngangen til den. Den har i seg selv ett eller flere hull, som er nødvendige for en månedlig, uhindret passage av menstruasjonss blod fra livmoren.

Det er også verdt å merke seg at som regel,jomfruvagina har en noe mindre størrelse enn kvinners. Veggene er mer elastiske og ikke så bøyelige. Det er derfor ganske ofte under den første intime forbindelsen, jentene opplever noen smertefulle opplevelser.

Hvordan endrer skjeden før og etter barnets fødsel?

Etter å ha fortalt om hvordan en sunn kvinnelig vagina ser ut, vil vi dvele mer detaljert på hvilke endringer som skjer med dette orgelet umiddelbart før utseendet på babyen og etter levering.

Dermed med begynnelsen av arbeidskraft og fremveksten avKonstant kamper, er en kvinnes vagina gradvis forberedt på at barnet passerer på fødselskanalen. Spesielt forlenger den kraftig, som om å rette fødselskanalen. Dette oppnås ved utjevning av mange bretter. På denne tiden kan lengden på skjeden før fødselen nå 18 cm, og det ser ut som et rett, glatt rør.

hva en sunn skjede ser ut

</ P>

Etter utseendet på babyen begynner prosessenrestaurering av kvinners reproduktive system. I dette tilfellet begynner alle organene som kommer inn i det, gradvis å gå tilbake til sin tidligere tilstand. Hvis vi snakker direkte om hvordan skjeden ser etter fødselen, så er denne kroppen som regel utstrakt. Veggene av det ofte etter at de har passert gjennom barnets fødselskanal, er revet, noe som krever påføring av spesielle sømmer. I flere uker er vagina i vagina noe hovent og kan podkravlivat. Det er derfor etter utseendet på babyen en kvinne undersøkes daglig i en gynekologisk stol, og i nærvær av sømmer blir de behandlet.