månedlig etter abort

Som regel er det livmorblødninger det første symptomet på et slikt brudd som et abort, og gjør en kvinne til en lege. Etter fjerning av rester av føtalegg eller embryo fra livmorhulen, begynner en utvinningsperiode, som tar 6-12 måneder.</ P>

Den største bekymringen for kvinner på dette tidspunktet er forårsaket av menstruasjon, som etter et abort, spesielt uten rensing, kommer med forsinkelse.

Hvor lenge etter abort er menstruasjon observert?

Nesten umiddelbart etter en spontan aborten kvinne står overfor et slikt fenomen som spotting fra skjeden. Deres varighet kan nå 10 dager. Umiddelbart med disse sekreter, blir livmoren kvitt deler av vevet av embryoet eller resterne av føtalegionen.

Den største feilen hos kvinner som forventerØyeblikket når de har et abort etter deres abort, er aksept av data om menstruasjon for menstruasjon. Det må sies at hovedforskjellen er volumet, dvs. menstruasjon er som regel mindre intens.

Forsinkelse av menstruasjon etter abort kan nå og et halvt år. Men i normal menstruasjon bør observeres etter 21-35 dager fra øyeblikket av spontan abort.

Hva er karakteristika for en måned etter abort?

På grunn av det faktum at etter en plutselig avbrudd av svangerskapet begynner hormonelle endringer, menstruasjon, vanligvis forskjellige fra de som ble observert før unnfangelsen.

Hvis vi snakker om hvor mange måneder som er etter abortet, bør det bemerkes at ofte varigheten av utslipp øker og adskiller seg fra den vanlige menstruasjonsperioden i 2-3 dager.

Det skal også bemerkes at de sykliske sekresjonene selv er av en litt annen art. Ofte merker kvinner at etter et abort har de ikke bare smertefulle, men også overfylte.

månedlig etter abort uten rensing

Som regel betraktes et slikt fenomen av leger som en variant av normen. For 2-3 sykluser, bør utskillelsesvolumet returnere til det som ble observert hos en kvinne før unnfangelsen.</ P>

Ofte er det et brudd på regelmessighetmenstruasjon, som først og fremst er forbundet med en skarp forandring i hormonell bakgrunn. Gjennomsnittlig normalisering av menstruasjonsprosessen tar omtrent seks måneder.

Således er det nødvendig å si det månedligeEtter abort, avhenger det av om reparasjonsprosessen ble utført med rengjøring eller ikke. Det er denne faktoren har en direkte effekt på varighet, overflod og tid på utbruddet av menstruasjon.