Navn på tvillinger

Ubehagelig for noen par som velger barnets navnblir enda vanskeligere hvis tvillingene vises i lyset. Tross alt vil alle foreldre at barna har vakre navn, som alle slektninger vil være glade for, men likevel er valget alltid for far og mor.</ P>

Navn på gutter og jenter tvillinger

Ofte foretrekker foreldre å ringeBarn med forskjellig sex med konsonante navn. Fulle navn, selvfølgelig, varierer. Men, forkortet eller diminutiv, kjærtegne, de høres ut som Tanya og Vanya, Lyonya og Lilya, Dasha og Sasha. Noen kaller deres nyfødte tvillinger Adam og Eva, selv om kirken ikke alltid godtar det.

Det skjer at foreldre gir lignende navn tiltvillinger - Valentine og Valentine, Alexander og Alexandra, Eugene og Eugenia, Valery og Valeria. Det antas at barn med slike navn er svært knyttet til hverandre, selv om det samme kan sies om andre tvillinger, fordi de er fra selve oppfattelsen sammen.

Navn på tvillinger jenter

Statistikk viser at foreldre trorDet er presserende å ringe jentekonsonantene, eller i hvert fall et brev: Anastasia og Alina er et veldig vanlig par, samt Marina Angelina. En annen interessant versjon av Eva og Zoya - navn bestående av tre bokstaver og mening "liv", men bare på forskjellige språk.

Menns navn for tvillinger

I de senere år har det vært en tendens til å henvise til barn som gamle slaviske navn, eller de som barn pleide å si i forrige århundre. Yaroslav og Svyatoslav,

Vakre navn for tvillinger

Mstislav og Wenceslas, eller Vanya og Vasya, Makar og Nazar. Det er ønskelig å velge navnene på konsonanterne som har noe til felles med hverandre.</ P>

Å velge de riktige navnene til tvillinger, bør duå se at de svarer til en patronymisk og et etternavn. Det er absurd å jage nymotens navn av utenlandsk opprinnelse, som kan høres dumt med våre navn, og barnet må tåle på grunn av dette latterliggjøring av kolleger.

Hvis du virkelig ønsker å velge vakre navn fortvillinger, som Nicolett og Sabrina, eller Augustine og Adrian, må de møte et ikke-russisk etternavn og patronymic. Bare i et slikt tandem vil et uvanlig navn være aktuelt i vårt land.