førskoleutdanning

Førskoleutdanning og oppdragelse spillerDen primære rollen i hva våre barn vil være som. Det er på dette stadiet at karakteren, vaner, holdninger til andre og seg selv er dannet. Rollen til førskoleutdanning i utviklingen av barnet er definitivt viktig, siden utenom det er gutter og jenter mest sannsynlig ikke klar for skolelivet med alle sine kompleksiteter. Førskolebarn bør være psykologisk, mentalt og mentalt forberedt på skolen, og også for sameksistens med andre mennesker i samfunnet.

Arbeid med barn fra 2 måneder til 7 år i vårlandet, innebærer vanligvis innføringen av barnet i barne kollektiv, instilling ham sosialt viktige ferdigheter og lære grunnleggende lesing, matematikk, lesing og skriving. I løpet av denne perioden, det dannet grunnlaget for senere i livet en liten mann, og det bør tas svært alvorlig.

Særegenheter ved førskoleutdanning

Arbeid med barnebarn kan deles inn i følgende to retninger:

 • forberedelse til skoleplanen;
 • hjelpe barnet til å tilpasse seg livet utenfor familien ved å utvikle visse personlige egenskaper.

Med barna bør de jobbe fagfolk. Likevel er en stor rolle også spilt av foreldrene til hver gutt eller jente, som ved sitt eksempel viser hvordan du trenger eller ikke trenger å oppføre seg.

Formålet med førskoleutdanning

Arbeid med barnebarn harhans mål er å gi ham en grunnleggende utdanning, lære grunnleggende om kultur, utvikle sans, sinn, moral og estetisk oppfatning av verden. I følge oppfattelsen godkjent i utdanningen er det overordnede målet også pedagogisk arbeid med førskolebarn, noe som innebærer lærerens orientering til lærerens personlighet.

Opplæringsoppgavene

Slike oppgaver inkluderer:

 • å sikre fysisk helse
 • intellektuell utvikling;
 • gir følelsesmessig velvære
 • sikre volatilitetsutvikling.

Det viser seg at hver lærer og forelder bør forsøke å innpode barnet i kommunikasjon, vennskap og samarbeid, for å gi ham en psykologisk komfort.

Organisering av arbeid med førskolebarn

Med førskolebarn (fra 2 måneder til 7år) er i hovedsak engasjert i institusjoner for førskoleutdanning. Dette er en spesiell type utdanningsinstitusjon som implementerer de relevante statlige utdanningsprogrammene. Systemet for slike institusjoner inkluderer barnehager:

 • generell utviklingstype (i dem prioriteres implementeringen av ett eller flere områder av utvikling, for eksempel intellektuell, fysisk eller kunstnerisk-estetisk);
 • kompenserende type (i dem prioriteres implementeringen av en kvalifisert korreksjon av ulike avvik i mental eller fysisk utvikling);
 • tilsyn og rehabilitering (der forebyggende, sanitære og helsemessige prosedyrer og aktiviteter utføres);
 • førskoleutdanning

 • barnehage kombinert type, som kan omfatte generelle pedagogiske, kompenserende og helseforbedrende typer institusjoner.

For tiden,sentre for utvikling der førskoleutdanning (klasser) er implementert på forespørsel fra foreldre innenfor rammen av ikke-standardiserte programmer. Såkalte teknologier for utviklingslæring blir stadig populære, og anvendelsen av disse tillater å optimalisere det intellektuelle potensialet til hvert barn. Ved slik opplæring blir barnet et fullverdig aktivitetsområde. Lærere stimulerer det, direkte og akselerere utviklingen av de viktigste personlige egenskapene.