Megan Fox med barn

Barn av kjendiser får automatisk berømmelseselv før han ble født. For det første dreier samtaler om graviditet, deretter fødsel, og da babyen vokser opp. Imidlertid svarte og skjønnheten til den vakre skuespillerinnen Megan Fox til et annet scenario.

Husk at aldersforskjellen mellom Megan Foxog hennes ektemann Brian Austin Green i 13 år. Selv om det offisielle ekteskapet til skuespillere fra 2015, før bryllupet, møtte de i seks år, noe som ikke er typisk for verden av showbransjen. Lange relasjoner påvirket ikke utsettelsen av spørsmålet om barn i den lange boksen. Men selvfølgelig snakkes det om arvingene etter bryllupet.

Hvor mange barn har Megan Fox?

Selv før bryllupet til skuespillerne, noen uvitenderykter om deres illegitime barn. Som det viste seg, hyppige turer tre Megan og Brian gjort i selskap med sin sønn fra sitt første ekteskap Green. Det første vanlige barnet til stjernene ble født i 2012. Gutten ble kalt Noah Shannon Green. To år senere fødte Megan Fox sitt andre barn. Igjen var det en gutt som fikk navnet Bodie Ransom Green. Ifølge skuespilleren var begge graviditeter ikke planlagt, men veldig gledelig.

Jeg må si at Megan Fox og Brian Austin Greenhemmelig ikke bare om deres forhold, men også barn. De første bildene av parrets eldre barn har bare nylig kommet til offentlig visning. En yngre sønn av skuespillerne ikke selv vise om du ikke tar hensyn til det faktum at paparazzi og deretter ta kjendiser på hånden med babyen. Til tross for at Megan Fox er ofte turer med mann og barn, er pressen svært vanskelig å få minst et par av disse ordene og ta noen bilder.

se også
  • Megan Fox med sine sønner i jentenes kjoler å dra på shopping i et supermarked
  • Megan Fox lekent og forførende presenteres hennes samling av undertøy
  • Megan Fox har gledet fans av det neste bildet i strømper

Det som ble kjent for visse nylig, er skilsmisse av et stjernesparre etter elleve års forhold. Det ser ut til at all romantikk ble spist av livet og bryr seg om barn.

Megan Fox med Brian Austin Green og hans første sønn

Megan Fox med den eldste sønnen

Megan Fox med sin mann og barn