barn odri hepburn

Hun har fortsatt millioner av fans rundtfred, men de mest lojale og kjærlige er bare to - hennes sønner. Mange vet ikke engang om det er barn fra Audrey Hepburn, siden de er ikke-offentlige personligheter. Hennes eldste sønn er Sean Hepburn Ferrer, den yngste er kalt Luca Dotti.

Audrey Hepburns personlige liv og utseendet til barn

Audrey Hepburn vant rasktpopularitet, som de raffinerte ansiktsfunksjonene, sjarmerende velvillig smil og skuespillerens talent kunne ikke forlate tilskuerne likegyldige. Biografi Audrey Hepburn er imponerende, men hennes barn oppdager fortsatt nye interessante fakta fra skuespillernes liv.

World anerkjennelse og berømmelse ikon stil ogskjønnhet mottatt etter utgivelsen i 1953 av filmen "romerske helligdager". Så vant Hepburn "Oscar" i nominasjonen "Best Actress". Etter det begynte hun å sovne med forslag til filming i en rekke filmer. Classics er en film med sin deltakelse under tittelen "Breakfast at Tiffany" i 1961.

Under filmen i filmen "Sabrina" Audreyblir kjent med William Holden. Snart har de en romantikk. Det er kjent at skuespilleren alltid har drømt om barn, men hennes elsker kunne ikke oppfylle sin drøm, siden hun led en vasektomi. Etter å ha lært dette, forlot Hepburn Holden. I 1954 er skuespillerinnen og modellen gift med Mel Ferrer, og i 1960 føder den førstefødte. Foreldrene ga gutten navnet Sean. Det er verdt å merke seg at Audrey Hepburns barn, som hele hennes personlige liv, alltid har vært under paparazziens severdigheter, men skuespilleren klarte fortsatt å beskytte dem fra dette og utdanne dem fra Hollywood-travelheten.

Så det skjedde det snart, det virket sterktfamilien splittet. Den neste ekteskapsfesten avsluttet med Andrea Dotti, som var en italiensk psykiater. Det faktum at mannen var yngre enn Audrey i 10 år er bemerkelsesverdig. I 1970 hadde Hepburn og Dotti en andre sønn, Luke. Snart brøt skuespilleren også dette ekteskapet, da Andrea begynte å forandre henne. Deretter tok hun opp sine barn selv. Audrey Hepburns barn vokste opp uten far, men dette hindret dem ikke i å bli ekte menn.

Barn Audrey Hepburn i dag

Den eldste sønnen til den berømte skuespillerinnen Sean HepburnFerrer er forfatter og forfatter. Det er kjent at han skrev mange bøker om sin populære mor, som døde av en uhelbredelig sykdom i 1993. Sean var alltid knyttet til Audrey. Nå i mange intervjuer sier han at skuespilleren var en fantastisk mor for ham og hans yngre bror Luke. Det var hun som dannet deres nåværende verdenssyn. Den yngste sønn av skuespillerinnen Luca Dotti ble designer, men, som sin bror, skrev han flere bøker dedikert til sin egen innfødte.

se også
  • Emily Ratazhkovski med smell mot Odri Hepbern
  • Arvinger skuespiller Odri Hepbern viste sjeldne bilder av stjernene
  • Anne Hathaway Biografi

For Audrey Hepburn var familien og barna alltid den første, så det var med dem at hun delte sine suksesser.

barn odri hepbern1

barn odri hepbern2

barn odri hepbern3

barn odri hepbern4

barn odri hepbern5

barn odri hepburn6

barn odri hepburn7

barn odri hepbern8

barn odri hepbern9