barn jennifer lopez

Ofte blir kjendiser av kjendiser et tema forDiskusjoner av journalister og den gule pressen. Paparazzi er klar til å gi bort millioner for å lage minst et par bilder, og redaktørene til populære magasiner er utrolig sjenerøse selv for et par linjer. Men ikke alle stjernene setter sine barn på skjermen. En av dem er den berømte amerikanske sanger og skuespillerinnen Jennifer Lopez, som var i stand til å skjule tvillingene hennes i nesten seks år.

I 2008, en tilsynelatende glad stjernePar Jennifer Lo og Mark Anthony ble født de etterlengtede motsatte sex tvillingene Max og Emma. På den tiden satte mange sangeren på sangerens barnløse. Noen fortsatte å lure på om det er barn fra Jennifer Lopez. Tross alt var den fantastiske stjernen kun i stand til å føde barn bare etter trettiogti. I tillegg har Lopez vist seg å være sexy og lidenskapelig, noe som gjorde det vanskelig å tro på et sterkt forhold til stjernen med menn generelt, og til og med om ekteskap og familie tale og gikk ikke.

Dessverre var familien Jennifer Lopez og Marc Anthony bare i seks år, hvoretter paret annonserte en skilsmisse. Sangeren fratatt imidlertid ikke barnas far til retten til å se tvillinger.

Jennifer Lopez med barn

Jennifer Lopez barn ble gitt til stjernen veldig hardt. Å bære og føde tvillinger er allerede en heroisk gjerning. Og fortsatt trenger å øke og vokse. I tillegg, Max og Emma bokstavelig talt fra fødselen, erklærte seg som sann tomboy og rastløshet. Likevel, som Jay Law selv sier, brukte alle tårene og nerverne de i de første årene etter fødselen løst med en ubegrenset mengde kjærlighet og hengivenhet mottatt fra hennes elskede barn. Jennifer Lopez tilbringer mye tid med barna, til tross for den store arbeidsbelastningen av filming.

se også
  • Dzhennifer Lopes og Aleks Rodriges: nye detaljer fra livet til stjerner i nytt intervju
  • Dzhennifer Lopes gå på Hamptons med Aleksom Rodrigesom og barn
  • Franske ferie Dzhennifer Lopes og Aleksa Rodrigesa

Ofte følger tvillinger med sin mor på tur, men ofte er denne informasjonen skjult fra paparazzi.

Barn jennifer lopez1

Barn jennifer lopez2

Barn jennifer lopez3

Barn jennifer lopez4

Barn jennifer lopez5

barn av jennifer lopez6

Barn av jennifer lopez7

barn jennifer lopez8

barn jennifer lopez9