fysisk utdanning av skolebarn

Den harmoniske oppveksten av skolealder er en svært viktig oppgave som realiseres når familien og skolen arbeider sammen.

Fysisk utdanning av skolebarn bidrar ikke tilbare for å øke nivået på fysisk kondisjon, og forbedrer også ytelsen og nivået på fysisk helse. I tillegg løser fysisk kultur problemene med moralsk, estetisk og arbeidsmessig utdanning av barn. Deretter skal vi vurdere midler, former og metoder for fysisk utdanning av junior, mellomstore og eldre skolebarn.

Fysisk utdanning på skolen

I skolevirksomheten er hovedformen for fysisk utdanning leksjonen til fysisk kultur. Hver aldersgruppe av skolebarn har sine egne særegenheter i skolens kroppsopplæring.

  1. Således bruker yngre skolebarn for eksempel en overordnet spillemetode. Ulike utendørs spill oppfordrer barn til å være interessert i kroppsopplæring.
  2. I tillegg er i den yngre skolen mye brukt fysisk trening, fysisk trening og bevegelsesendringer. De er også laget i form av spill og er veldig populære hos barn.
  3. På mellom- og eldste skolebarn har konkurransemetoden for undervisning råd.

Fysisk utdanning av barn i skolealderen i familien

Familien spiller en viktig rolle i oppdragelsen av barnet. Så det første som et barn bør være knyttet til kroppsopplæring er morgenøvelser. Det er viktig å avgjøre hvilken type sport studentens sjel ligger med, og skrive den ned til en idrettsskole og et treningssenter. Det er svært viktig å introdusere barnet til aktiv hvile: fotturer, sallying, gå i parken, leke på barnas idrettsbane.

Dermed rollen som fysisk utdanning iomfattende utdanning av skoledrengen er utvilsomt stor. Og for å innpode i barnet en kjærlighet til kroppsopplæring, må foreldrene selv være aktive, fordi de er det viktigste eksemplet for deres barn.