Pyjamas Maternity

Sterk søvn er nøkkelen til et godt humørog munterhet gjennom dagen. Derfor bruker mange mennesker mye tid til å velge madrass, puter og sengetøy. Klær til søvn var ikke noe unntak. Moderne produsenter av hjemme klær har gitt ut hele samlinger av pyjamas, skjorter og andre sett for å sove.

Med spesiell forsiktighet må du velge pyjamasfor gravide kvinner. De skal ikke bare tilfredsstille kvalitetskravene til stoffet, men har også et behagelig kutt som ikke begrenser bevegelse og ikke tar magen. En gravid kvinne skal føle seg komfortabel og komfortabel i pyjamas, huden skal puste og vevet - bokstavelig talt "kjærtegne kroppen."

Hvordan velge pyjamas for gravid og amming?

Kvinner som allerede har født, eller bareer i en posisjon, de har visse egenskaper i kroppen, som må tas i betraktning når man velger pyjamas. Tette korte shorts, tette t-skjorter for å sove og sexy negligeees er best å ikke ha på seg - de vil ikke gi ønsket komfort og muligens føre til at kvinnen komplekser i forhold til figuren. Plukk opp et sett med gratis T-skjorter og bukser eller bukser. Ikke vær overkill vil være en kjole, går til settet. Det kan kastes tidlig om morgenen, når det er for lat til å bytte klær, og den kjære kaller til kjøkkenet for å drikke en kopp te.

Lakterende mødre vil være nyttige pyjamasett medåpne kutt på brystet. Takket være nærværet av slike kutt kan du lett få brystet til å mate barnet ditt uten å utsette det.

Stoff til kvinners pyjamas

Klær til søvn for gravide bør være laget av naturlige pustende stoffer og med minimal syntetiske tilsetningsstoffer. De beste stoffene til pyjamas er:

  • silke og sateng;
  • flanell;
  • bomull;
  • bunntekst.

For kaldt vær pyjamas for gravide, laget av myk terry klut. Denne pyjamasen varmes godt og er veldig praktisk i sokk.

Pyjamas for gravide 1

Pyjamas for gravide 2

Pyjamas for gravide 3

Pyjamas for gravide 4

Pyjamas for gravide 5

Pyjamas for gravide 6

Pyjamas for gravide 7

Pyjamas for gravide 8

Pyjamas for gravide 9