pyjama kigurumi

Kigurumi, hvis oversatt bokstavelig talt fra japansk,høres ut som en "vekstdukke". Disse uvanlige og morsomme pyjamas av kigurumi kan ofte ses på kunstnere som skildrer forskjellige dyr fra eventyr, tegneserier og anime.

Den japanske gikk enda lenger, og deen egen trend i mote, som bruker pyjamas som dagligdags klær. På oss kigurumi for fort nok vinne popularitet blant ungdom. Japansk pyjamas kigurumi vil være en god gave til en uvanlig personlighet.

Hvordan velge kigurumi?

Ganske ofte er pyjamas forbundet med søvnog et varmt teppe. I det kan vi tilbringe hele helgene hjemme. Men designerne fra Japan bestemte seg for at et slikt banalt sett skulle være diversifisert, og som et resultat dukket pyjamas kigurumi opp på lyset.

Navnet er uvanlig, men utseendet på slike pyjamasveldig morsomt. Velge kvinners pyjamas av kigurumi, det er nødvendig å være oppmerksom på stoffet som det er laget av. Vanligvis er det velour eller fleece, også pyjamas fra veloshofta og polyester. Kvalitet er viktig, fordi hvor godt materialet velges vil avhenge av din komfort når du bruker pyjamas. Stoffet skal være behagelig for huden. Og selvfølgelig, vær oppmerksom på veksten.

Kvinne kigurumi er gode fordi de kan brukessom pyjamas på en naken kropp, men kan også bæres over klær for å bli varmere. Vel, hvis du har en kostyme eller et pyjamaparti, så er dette bare nødvendig.

Hva er kigurumi?

Slike pyjamas er laget for både barn ogfor voksne. Og hver av dem ser veldig morsomt ut. Men i det hele tatt er det en felles eiendom: Hvis pyjamasene sys kvalitativt, så er det veldig behagelig. I en slik kjole er det flott å bli kvitt om kvelden med en bok eller bare ha en fin tid hjemme.

Kigurumi for jenter er syet i form av overalls,å ha en fri hale. Slike klær trenger nødvendigvis en hette, som skildrer et morsomt ansikt på et dyr. Vanligvis er dyr avbildet i anime-stilen, og de har store, hyggelige øyne.

Det er to slags slike pyjamas i kuttet, en avsom kan være lang, full lengde, med bukser og ermer. Men det finnes også muligheter, laget i form av små shorts og med korte, noen få cm, ermer.

Mote Trender

I noen klær er det fasjonable trender og disse pyjamas,selvfølgelig, ikke et unntak. Pyjamas kigurumi i bildet av en enhjørning for jenter er, sammen med bildet av lemur, den mest fasjonable. Og til støtte for det faktum at slike ting er populære, kan du se hele festivaler av Kigurumi i Japan, så vel som i Canada og Amerika. Tross alt kan disse klærne lett forvandle deg til en bjørnroll eller en søt pingvin, og kan gjøre deg en latterlig zebra eller en morsom dinosaur.

Uvanlig bruk

Hva mer kan du si om kigurumi? Dette er hva pyjamas virkelig begynte å bruke svært uvanlig. Nå er dette trenden på skisteder, hvor den bæres på toppen av en varm drakt eller en snowboarddrakt. Og slike klær, på grunn av deres egenskaper for å beholde varmen, tjener som et utmerket tillegg til det obligatoriske settet på nedkjøringene.

En person i dette skjemaet ser morsomt ut, men en gruppe snøbrettere i kigurumi, rushing langs skråningen - spektakulær fortryllende. En slik nedstigning gir et smil til alle de rundt deg og hever stemningen i lang tid.

For ulike festivaler og fester som pyjamasogså uerstattelig, fordi de raskt kan skape det riktige bildet. Du kan se lekfull og søt, men du kan også bevise deg selv ved å kle seg en skremmende (i den grad selvfølgelig) en tiger.

pajama kigurumi1

pajama kigurumi2

pyjamas kigurumi3

pyjamas kigurumi4

pyjamas kigurumi5

pajama kigurumi6

pyjamas kigurumi7

pyjamas kigurumi8

pajama kigurumi9