De fleste av oss har sjelden hviledager,når du ikke kan bekymre deg for hva du sover på jobben. I denne perioden vil du bare ikke gjøre noe: gå i ditt hjem klær, så koselig og varm, se favoritt TV-serien eller gå av for å lese en bok som alle hender ikke vil nå. Når det gjelder antrekk, hvor du kan flaute rundt i leiligheten, å vite at det er behagelig og samtidig føles attraktivt, så for slike tilfeller, som aldri før, vil en pyjamasdrakt med lomme på paven gjøre. Sistnevnte er for øvrig opprettet utelukkende på voksne modeller, og det anbefales å bruke slike klær for å sove til de som ønsker å hoppe inn i lidenskapens verden med sin partner før de sovner. Slike pyjamas er en engangsdrakt med bukser og en jakke med lang ermet. Først og fremst er det verdt å merke seg at moderne produsenter skaper overaller i et slikt fargespekter og med forskjellige fine detaljer som, etter å ha sett dem, er det umulig å ikke kjøpe et par.

pyjamas generelt med lomme på paven11

Funksjoner av kvinners pyjamas, overalls med lomme på paven

Det mest interessante er at i utgangspunktet slike klærble laget for barn som om natten liker å kaste av et teppe. Og fordi kroppen av et lite mirakel alltid var varm utviklet talentfulle designere pyjamas, overalls, dekorere det med alle slags mønstre, bilder av tegneseriefigurer.

Inne i hver av oss bor et lite barn. Ikke så lenge siden, utgav kinesiske designere en samling av hjemme klær, noe som ikke er noe mer enn en pyjamasdrakt i form av et dyr. For det første likte en slik nyhet unge jenter som ikke nøl med å understreke deres barnslige humør. Dessuten fikk denne kombinerte pyjama-jumpsuiten med lomme på paven og uten den et eget navn - kigurumi. Forresten, i japansk betyr det et mykt leketøy.

Hovedtrekk ved denne hjemme dressendet er det som det er syet av. Så, i opprettelsen av kigurumi, bruk fleece og polyester. Fleece - veldig mykt og mykt stoff, som kan skape en god konkurranse med naturlig ull. Dens utvilsomt fordel over andre er dens fuktsikker egenskaper. I tillegg, i fleece pyjamas, vil kroppen alltid puste seg og føle seg veldig komfortabel.

Som du vet, er fleece klær utrolig varmt, men fordi når vinduet frostfritt, kan du trygt gå rundt huset uten frykt for frysing.

Fra polyester lage pyjamas, overaller, siSå, et enkelt alternativ, til vår eller høst. Det er verdt å merke seg at noen våghalser bærer dette klær til fester, og dermed søker å skille seg ut fra mengden.

Omsorg for en voksen pyjama-jumpsuit med lomme på paven

Når det gjelder omsorg for slike produkter, så, hvisØnsker at den søte pajama-jumpsuit har tjent mer enn en sesong, det er bedre å vaske det manuelt i kjølig vann. Selvfølgelig, ikke betraktes som en forbrytelse, noe forferdelig, hvis du ved en feil kastet dette hjemmelagede klær inn i vaskemaskinen. Det viktigste er ikke å bruke temperaturen over 40 grader og ikke legge klorholdige blekemidler.

En viktig nyanse er tørking av overalls. Så ikke tørk det i en vaskemaskin, på et batteri eller varmeapparat. Det er nok å spre pyjamasene pent, heng det på linnetråden og etter en stund vil det ikke bare tørke opp, men vil også få det originale upåklagelige utseendet.

I tillegg er det viktig å huske at kvaliteten på hjemmetkostyme vil være i en høyde, hvis det etter vasking ikke er presset eller strykes. Oppbevar det er best ikke på en hylle full av andre ting stilig og på kleshengere, ikke glemme pyjamas-drakt spredning.

pyjamas samlet med lomme på paven1

pyjamas overalls med lomme på paven2

pyjamas overalls med lomme på paven3

pyjamas overalls med lomme på paven4

pyjamas samlet med lomme på paven10

pyjamas overalls med lomme på paven6

pyjamas overalls med lomme på paven7

Pyjamas overalls med lommer på paven8

pyjamas generelt med lomme på paven9