pyjamas enhjørning

Fra barndommen ønsket vi alle i det minsteøyeblikk, for et øyeblikk, finne seg selv i et eventyr, i en fantasiverden der alle våre drømmer kommer til liv, det uvirkelige blir virkelighet. La skeptikerne si at det er umulig, er det dumt å kaste bort tid på noe som aldri vil bli virkelighet. De som fortsatt tror at selv de mest vanlig dag kan bli til magi, vet at det tar så lite. Eventyret består av små ting, og en av komponentene kan bli vanlige klær. Spesielt hvis det er søte pyjamas med et bilde av en enhjørning, det samme stoffet som kan utføre selv de mest hemmelige lyster.

Kvinners pyjamas-jumpsuit "Unicorn" eller kigurumi

Først, utrolig vakre klær til å sove medbildet av dine favoritt tegneseriefigurer ble laget for barna. Ikke så lenge siden så verden verden over, en full størrelse drakt som kan tjene som pyjamas og hjemme klær. Det mest interessante er at i Japan i slike klær, tøffer mange ikke på gaten. Videre arrangeres fester, kleskode som er morsomme pyjamas.

Det viktigste i dette overordnet er det i denIkke bare varm, koselig, men også du føler deg attraktiv. Så, hvis det i det mest uventede øyeblikket kommer noen til å besøke deg, trenger du ikke å løpe rundt leiligheten på jakt etter et passende møte for klærens venner. På deg vil du bli verdens søteste pyjama-kostyme i form av en enhjørning, hvor skjønnheten ikke bare kan føre til et smil, selv fra sullen mannen selv.

Små nyanser

For i dag, det eneste du ikke vil møtepyjamas-unicorns: og med en bukende mage, og med store ører, og et stort mykt horn på hetten. Alt dette, selvfølgelig, legger til en spesiell sjarm til klær, men du ser, å sove i det vil ikke være veldig praktisk. Ved å gi preferanse til denne kostymen, er det viktig å huske at i det vil du neppe kunne sove godt, men fordi pyjamasen "Unicorn" med noen voluminøse detaljer er bedre å bruke som hjemme klær.

Hvis du virkelig liker de vanlige pyjamasene, bestående av bukser og gensere, som er dekorert med små bilder av en fehest, forhindrer det deg ikke i å sovne.

Det er viktig å huske det riktige materialvalget, frasom skapte klær til søvn. Først og fremst bør det være et naturlig vev, på grunn av hvilket huden ikke klør, og kroppen vil kunne puste. Hvis sammensetningen er syntetisk, bør innholdet ikke overstige 15%.

pyjamas unicorn1

pyjamas unicorn2

pyjama unicorn3

pyjamas unicorn4

pyjamas unicorn5

pajama unicorn6

pyjamas unicorn7

pyjamas unicorn8

pyjama unicorn9