panda pajama

Japan kom til oss ikke bare med en kimono, teseremoni og fantastiske verk av Hayao Miyazaki. Kigurumi - kostymer av dyr og tegneseriefigurer - har blitt vanvittig populær i europeiske land. Og pajama-pandaen er trolig den mest populære av dem.

Hva er det

Kigurumi i Japan refererer til kunstnere kledd ifull kostyme av et tegn eller dyr. De blir ofte tiltrukket av å jobbe med barn i store kjøpesentre, presentasjoner i temaparker og animefestivaler. Selve drakten kalles det samme som kunstneren.

Vi har allerede begynt å bruke kigurumi som pyjamas. I utgangspunktet skulle han ikke. Bare gå på gata i en så ubeleilig, og bli vant til den fantastiske og latterlige rollen til en søt liten skapning - virkelig vil. Så de tilpasset dem til hjemmeklær.

Kigurumi ser ut som en deksel med hette, som ligger øynene og ørene. Bak søt og berørt hale sydd. funksjoner

Den panda dress panda er bra for sinmultifunksjonalitet. I det kan du gjøre husholdningsarbeid (for dette må du velge ikke for voluminøst alternativ), sove eller bare ligg foran TVen.

Nesten alle fleecedrakter er produsert -behagelig, mykt og varmt materiale. Med dette er tilkoblet en ekstra fordel - om vinteren er det spesielt koselig og varm. Fleece oppfører seg vakkert når det vaskes, holder tingen et nytt utseende i lang tid. Suiten er praktisk festet foran med glidelås eller knapper.

modell

Varianter av dyredrag er store. Noen av de mest populære: pyjamas i form av panda royal (hvit og svart) eller rød panda. Sistnevnte, på grunn av at pandaen selv ikke er vanlig i vårt klima, er mange ofte forvekslet med en vaskebjørn eller en rev.

Vanligvis ser kigurumi ut som et jumpsuit, men for enkel bruk av hjemmebruk, frigjør produsenter dem i form av et sett: bukser og jakke på en slange med hette.

Sommerversjon - overalls-pyjamas panda med tynn fleece. Denne modellen har korte bukser-shorts over kneet og en kort ermet. Og selvfølgelig en hette.

For hele familien

På grunn av vanvittig popularitet kan kigurumifinn for alle. Kvinner pyjamas panda - flott for en gave til en venn eller søster. Nesten alle modeller går som unisex - egnet for både menn og kvinner. Forskjellen kan være i tilleggsforbedringer av modellen (for eksempel hjerter på knærne). Spesielt flott pyjamas for barn.

panda panda1

panda panda2

panda panda3

panda panda4

panda panda 5

panda panda 6

panda panda7

panda panda 8

panda panda9