en kappe i stil med et hatri

Den berømte skuespillerinnen på 50-tallet og en av de vakresteKvinner i det tjuende århundre, Audrey Hepburn, allerede i midten av hennes stjernekarriere, ble anerkjent som trendsetter. Og ikke overraskende. Tross alt kan eleganse, raffinement og høy følelse av Audrey-stil bare misunnes. Hver gang, går til kameraet eller bare for en familie spasertur, overrasket Hepburn sine fans med konsistensen av kjoler, men samtidig originaliteten og individualiteten av tilnærmingen til å skape bilder. En av de mest populære elementene i garderobeskapet Audrey Hepburn er hennes jakker, som fortsatt vurderes for mange designere som en modell av en vellykket modell. Det skal bemerkes at stilene til skuespillerenes kappe, hvorav det var tre typer, har lenge blitt legalisert som sin egen stil. Derfor, til dato, ser mange kvinner av mote ofte etter en kappe i stil med Audrey Hepburn.

Modell frakk Audrey Hepburn

Den mest kjente modellen er den stiligeoransje kappe Audrey Hepburn. Den har en ganske behagelig rett kutt, lett spenne og knelengde, noe som gjør at du kan kombinere det med uformelle klær.

Den mest elegante Audrey Hepburn tenkte på henneFrakk, som hovedsakelig var beregnet på turer og turer. Faktisk har denne modellen en vakker passformsilhouette, og hemmet er laget i form av en bjelle, som perfekt legger vekt på femininitet.

Den siste presenterte modellen av Audrey's frakkHepburn er enkelt nok. Mange stylister anser denne stilen påtrengende og behagelig. En enkel feste for store knapper og lett feste kutt er perfekt for hverdagsbruk og fritid.

Blant annet vil jeg trekke oppmerksomheten din,At alle jakker av Audrey Hepburn har en midi lengde og en kort ermet. Den berømte 50-talls stilikonet hadde på seg en frakk i kombinasjon med lange hansker og komplementert ofte bildet med coquettish hodeplagg.

Til dags dato, en frakk i stil med Audrey Hepburn,Selvfølgelig, litt endret. Stylister presenterer også kortere stiler og interessante løsninger i klemmer. Imidlertid er de grunnleggende kravene til modellene av kappen strengt vedlikeholdt. Det er alltid dobbeltbrystede hyller, store knapper og en flat krage eller stoechka.

kappe i stil med hippie 1

kappe i stil med hippie 2

pels i stil med hippie 3

kappe i stil med hippie 4

pels i stil med hippie 5

pels i stil med hippie 6

pels i stil med hippie 7

kappe i stil med hippie 8

kjole i stil med hippie 9