Tiffany stil

Mange husker ofte den berømte filmen "Frokost"På Tiffany, "der den legendariske Audrey Hepburn ble skutt - et ikon for stil og et idol av millioner. Takket være denne filmen i moteverdenen har en ny retning oppstått - stilen til Tiffany.

Tiffany er stil i klær

Klær i Tiffany-stilen er en kombinasjon av luksus ognåde. Hun er alltid behersket, men samtidig luksuriøs, fordi hun er personifiseringen av den ideelle smaken av sin skaperen. Tiffany-stilen, på en eller annen måte, krysser med stilen til Audrey Hepburn. Og mange mennesker tilber ham, skuespillerens antrekk er kopiert med misunnelsesverdig konstans.

Så, kjole i Tiffany stil er elegantEn modell som gjør en jente enda mer attraktiv og raffinert. Kjoler med et bredt skjørt rett under kneet er tilbake i mote denne sesongen, og det er verdt å merke seg, er veldig populære. Evig klassisk klesveske passer for både å gå ut og jobbe på kontoret. Forresten, den opprinnelige fargen på kjolen er fargen på sjøbølgen, turkis.

Et karakteristisk trekk ved moderne Tiffany-kjole er enkel kutt og klare linjer. Erter, blomsterprinter eller monofoniske stoffer - alt dette er valget av hver fashionista.

Tiffany-stil fest

Nylig har det blitt fasjonabelt å holdeFestlige arrangementer i forskjellige stiler. En av de mest populære er Tiffany-stilen. Et slikt parti bør nødvendigvis være dekorert i turkisblå toner. Ingenting prangende, bare elegante og elegante attributter. Blå duker, dekorasjonsartikler til stoler, vinduer og andre interiørelementer, til og med kaker kan bestilles fra blå mastikk.

Bryllup i stil med Tiffany vil sikkert bliUforglemmelig hendelse. Be gjester om å plukke ut antrekkene i riktig fargevalg. Følgelig, og kjoler til inviterte damer skal være i retrostil. Bilen er også bedre å velge i retrostil. Den mest hensiktsmessige er en retro-taxi, som i filmen "Frokost med Tiffany."

Brudekjole av bruden i Tiffany stil børbli raffinert og forsiktig. Det er ikke nødvendig å velge en kjole i turkis farge. Likevel må bruden skille seg ut. Det er nok å følge stilen. Men når det gjelder bryllupstilbehør i stil med Tiffany, bør deres valg bli nærmet seg veldig delikat. Et perlekjede, en diadem i hår, lange hansker, er det tilbehør som karakteriserer denne stilen.

Hvis du er interessert i retrostil, kan du prøve å organisere den aktuelle festen eller i det minste kjøpe en retro-antrekk. Sikkert vil du like reisen til fortiden.

Tiffany Style 1

Tiffany Style 2

Tiffany Style 3

Tiffany Style 4

Tiffany Style 5

Tiffany Style 6

Tiffany Style 7

Tiffany Style 8

Tiffany Style 9