Kjole i stil med Odri Hepbern

Audrey Hepburns stil er femininitet og eleganse. Dette er hemmeligheten av anerkjennelsen og populariteten til stilen til den berømte skuespillerinnen, som i mange år etterliknet kvinner over hele verden.

Kjoler skuespillerinner regnes som standarden på stilen. Kostymer for filmer der stjernen ble skutt - Hubert Zivanshis verk. Det var denne franske designeren har skapt en liten sort kjole Odri Hepbern for innspillingen av filmen "Breakfast at Tiffanys". De karakteristiske trekk ved en stjerne kjoler, som gjør det bildet av raffinert og elegant - den enkelhet og kutt.

Grunnleggende stilelementer

Kjoler i stil med Audrey Hepburn - er fremfor alt,Svarte antrekk. Det understreket kutteområdet gir muligheten til å diversifisere bildet og understreke figurens verdighet: kjole på stroppene, eller toppen i form av korsett. Forskjellig lengde på ermene eller ermeløs kjole. En smal skjørt som legger vekt på en feminin figur eller et frodig skjørt av middels lengde. En hals i form av en firkant eller en cutout-båt, som Hepburn elsket så mye. Den svarte kjole av Audrey Hepburn har vært populær i flere tiår, og mote for ham ser ikke ut til å passere.

Yuber Zhevanshi opprettet skuespillere kjoler ikke bareFor filmer, men for hverdagen. I 50-60-tallet av forrige århundre var i mote sommer tettsittende kjole med fluffy skjørt, kjoler, lommebøker, bell skjørt, kjoler, skjorter. Pastellfarger, svart, hvit, blekrosa - farger som skuespillerinne foretrukket.

Favoritt sko av skuespillerinnen er lavhælte sko og ballettsko. Slike elegante sko utfyller perfekt kjolen i stil med Audrey Hepburn.

Bryllup kjoler i Hepburn stil

Den mest kjente brudekjole erkle heroine Hepburn fra filmen "Sabrina". Et tett stykke med broderi og et langt, overdådig skjørt, en uvanlig kombinasjon av tradisjonelt hvit med floral broderi i svart, gjør dette antrekket spektakulært, luksuriøst og minneverdig.

For hennes egen seremoni valgte Audrey Hepburnbeskjeden, men ikke mindre spektakulær brudekjole: en kort kjørt kjole med blek rosa farge, med en rund krage-stativ, typisk for mote på 60-tallet. I stedet for et slør er et tøfler laget av samme materiale som kjolen. Denne antikken ble laget for sin mus av Hubert Zivanshi.

Kjoler i stil med Audrey Hepburn 1

Kjoler i stil med Audrey Hepburn 2

Kjoler i stil med Audrey Hepburn 3

Kjoler i stil med Audrey Hepburn 4

Kjoler i stil med Audrey Hepburn 5

Kjoler i stil med Audrey Hepburn 6

Kjoler i stil med Audrey Hepburn 7

Kjoler i stil med Audrey Hepburn 8

Kjoler i stil med Audrey Hepburn 9