Stil ikoner av det 20. århundre

Kvinner, ikke alltid med upåklagelig utseende, menhar absolutt uklanderlig smak, har blitt legender i historien til mote av forrige århundre - som stilikon 20., 40., 60. år, tiår at dets triste og vanskelige hendelser rystet hele verden. Disse damene kunne under slike vanskelige forhold i hverdagen, krig, revolusjon, omorganiseringer, for å gi til verden i det minste et lite håp, og sin skjønnhet. Så gir vi deg de kvinnene tildelt kalt stil ikoner i det 20. århundre.

Den mest stilige

Vinkel mannlig figur type og feminin ogdelikate ansiktstrekk så naturlig og elegant kombinert i vakre skapningen heter Greta Garbo. Skuespiller favoriserte minimalisme, hennes kostymer var alltid svært strenge. Den dominerende farge - svart, men det bare ser og fokuserer på forsiden av det guddommelige Greta. Klarhet funksjoner, raffinering av linjer, kalde tentamen lepper med lys leppestift, og unektelig vakker og mektig titt under sløret av falske øyevipper og tykke skygger uttrykte dyp sorg og puslespill.

En kvinne som snudde mote på hovedet,Som ble en keiser av haute couture, som først eksponerte damen i pantsuit og skapte den legendariske lille svarte kjole, er den store Coco Chanel også et anerkjent ikon for mote og stil.

Og hvordan ikke å huske skjønnheten i det uberørte, rene,Grenser på den engelske, jomfru og ulastelig. Stilikon 50s jente med store øyne tillitsfull, talentfull og vakker Odri Hepbern. Hennes stil er ganske aseksuell, uttrykt av ordene "enkelhet og komfort". Men hvor ofte skal vi tilbake til motetrender, som ga verden stilikon Odri Hepbern uovertruffen. Korte smell, leggings, bell skjørt, løse bukser med høyt liv, svart kjole med tynne stropper, briller "Dragonfly" og brede buskete øyebryn - dette bildet har fanget hjertene til millioner.

Stilikonene i det 20. århundre 1

20-tallet stil ikoner 2

Stilikonene fra det 20. århundre 3

Stilikonene fra det 20. århundre 4

Stilikonene i det 20. århundre 5

20-tallet stil ikoner 6

stilikonene fra det 20. århundre 7

stil ikoner av det 20. århundre 8

stilikonene fra det 20. århundre 9