Typer stoffer for klær

Kjøper en ferdig ting eller materialet for skreddersy,Vi holder alltid oppmerksom på kvaliteten på stoffet, fordi dette vil avhenge av driftsperioden. Det er nødvendig å forstå typer klut for klær, i hvert fall på forbrukernivå, slik at valget ditt alltid er vellykket og ting vil tjene deg lenge.

Typer av klær stoffer

Sammensetningen av stoffet bestemmes av fibrene, og de er delt inn i to typer: naturlig og kjemisk. I sin tur er naturlige aksjer delt inn i:

  • Vegetabilsk opprinnelse (lin, bomull, jute og hamp);
  • Animalsk opprinnelse (silke og ull);
  • Mineral opprinnelse (asbest, awn).

Kjemiske fibre er delt inn i:

  • Kunstig opprinnelse (viskose, lurex, acetat, modal);
  • Syntetisk opprinnelse (kapron, nylon, perlon, bologna, spandex, nitron, polyetylen, polypropylen).

Listen over stoffer, som er basert på kjemisk fiber, kan fortsette, fordi den moderne industrien ikke står stille. Vi vurderte også de viktigste typene av klær stoffer.

Fordelene med naturlige stoffer er ikke oppførtDet er nødvendig, men er de artene som er relatert til kjemiske de dårlige, som noen tror? For eksempel er det behov for en joggesko for sports trening som gjør at huden kan puste og ikke hindre bevegelse. Lignende egenskaper er utstyrt med et stort antall "syntetiske". Derfor er polyester og syntetiske fibre hovedbestanddelene i produksjon av stoffer til sportswear i dag. Når vi plukker opp garderoben, forsøker hver av oss å tenke nøye på hvordan disse eller andre farger vil harmonisere seg hverandre.

Typer stoffer for klær 1

Men ikke mindre viktig er kombinasjonen av vev iklær! Tekstur - det er det du bør være oppmerksom på. Og selv om motedesignere ofte tilbyr svært eksentriske kombinasjoner, forblir vellykkede: myk - hard, skinnende - matt, enkel - dyr.</ P>

Hvert år blir materialer for sying blittmer og mer. Moderne tekstiler for klær blir smartere: Strekk favoritt produkt - en lycra, lys og varme "kunstig pels" - er akryl, "fryktløse" sko og klær - membranmaterialet. Det var mer mulighet til å lage ditt eget individuelle bilde. Mange produsenter og merkevarer tilbyr et bredt spekter av eksklusive plaggtyper.