Kina har lenge vært kjent for sine uvanlige tradisjoner, spesielt hvis det gjelder en ferie som et bryllup.

En motorsykkel av biler som viser en kinesisk drage

Kineser ærer drager. De betrakter dem klokt mytiske dyr. I middelalderet kalles de Lun og tilbedelse fra antikken. Ifølge kinesisk legende var de lokale drager forfedrene til de som bodde i Europa. Sistnevnte hadde tydelig humør - de var blodtørstige og onde. Og kinesisk filosofi lærer at dragen er et symbol på Yangs energi. I tillegg er de mytiske dyrene i denne kulturen alltid avbildet med en lang kropp som ligner en slange.

På hodet på kortkanten kan du se om en liten, men forskjellig fra resten bilen - den er rød. Mest sannsynlig spiller han rollen som hodet, som leder resten.

Selvfølgelig symboliserer bevegelsen av bryllupsbiler i form av en drage et fornuftig og klokt ekteskap. Det viser også at den nye familien hedrer tradisjoner og respekterer dem.

Kinesisk bryllupstradisjon1

Kinesisk Bryllup Tradisjon2

Kinesisk Bryllup Tradisjon3

Kinesisk Bryllup Tradisjon4

Kinesisk Bryllup Tradisjon5

Men det er ikke alt. Kineserne holder seg sterkt til sine tradisjoner. Vi samlet de mest fantastiske av dem.

Planlagt gråt

Ja, det stemmer. Ifølge den gamle kinesiske skikken, en måned før bryllupet, burde bruden med vilje gråte for en time hver dag. En uke senere kommer en gråtende mor sammen med henne, en uke senere - en bestemor da - brudens søstre, alt dette skjer i forskjellige nøkler. Hensikten med å observere denne bruden er å uttrykke den ekstreme grad av glede fra det kommende ekteskapet. På bryllupsdagen må sangen gråte av bruden, og de omkringliggende menneskene vurderer hvor godt hun klarte å gjøre det.

5 utrolige bryllupstradisjoner i Kina

Skyting i bruden

Tilpasset er ikke så forferdelig som det høres ut. Brudgommen skal bli utgitt i bruden tre piler (uten tips, selvfølgelig!). Når dette er gjort, tar brudgommen pilene, og bryter dem i to som et tegn på evig kjærlighet til hverandre.

5 merkelige bryllup tradisjoner i Kina

Rødt bryllup

I kinesisk kultur er rød den fargen av kjærlighet,Lykke til og mot. Kineserne tror at på bryllupsdagen er farge av stor betydning. Derfor er brudens ansikt helt dekket med et rødt slør, hun beveger seg rundt i en rød bryllupsbil. Sammen med bruden ved bryllupsseremonien holder moren den røde paraplyen, som symboliserer fruktbarhet, hele tiden over hodet.

5 merkelige bryllupstradisjoner i Kina 2

Kutte bryllupskake

I Kina, som vi har, er det vanlig å fullføre bryllupetSeremonien om å kutte en bryllupskake og catering gjester. Og kaker så vel som vi gjør vakre og multi-tiered. Men her blir de kuttet fra bunnen oppover - og med god grunn symboliserer det jo alt for å lykkes oppover til suksess og velvære hos en familie.

5 merkelige bryllupstradisjoner i Kina 3