Du kan ikke engang forestille seg hvor forferdelig fisk kan være. Møt - de farligste vannmonstrene som bor på vår planet.

Det er fisk, hvis tenner er skarpe, som et bladBarbermaskiner, og de kan ikke representere ikke mindre fare for mennesker enn for eksempel en løve eller en krokodille. Slike monsterfisk lever ikke bare i havets dyp, men også i ferskvanns elver og innsjøer, og selv i grunne farvann. Derfor, når du går inn i et ukjent reservoar, spesielt et sted i tropene, bør du ikke miste din årvåkenhet.

1. Fish Pack

Fisk Paku1

Fisk Paku2

Denne fisken kan nå en meter i lengde ogveier ca 25 kg. Tennene hennes ligner den menneskelige formen, men hvis denne fisken biter deg, vil du ikke finne den. Dette monsteret ligger i Amazonas elver, men etter å ha tillatt å fiske etter denne arten, spredte den seg i Nord-Amerika og Asia.

I 1994, i New Guinea, toDødsfall blant fiskere. De ble funnet fullstendig riddled med tenner, døden kom fra tap av blod. Det var ikke umiddelbart kjent hvilket dyr som angrep mennene, men det viste seg senere, fisken gjorde pakken.

2. Elektrisk akne

Elektrisk akne

Denne skapningen, som en blanding av slange og fisk,Finnes i Amazonas og elvene i Sør-Amerika, og når det kommer fare eller byttedyr, rammer det sine ofre med en elektrisk strøm på 600 volt. Et slikt nivå er nok til å drepe en person.

3. Atlanterhavsfisk

Atlanterhavsfisk fisk

I utseende, denne fisken ligner nåtidenMonster med et forferdelig sett med små og skarpe tenner. Vekten av den kan være 30 kg, og lengden på en hektisk fisk kan nå 2 meter. Monsteret lever i havet og skjuler seg blant havets bergarter.

Når man angriper, åpner en stor fisk sinEn stor munn og biter tennene i offerets kropp. I munnen av en liten fisk kan passe en fotball, som den kan svelge uten vanskeligheter. Man kan ikke bli frelst fra angrepet av en slik sjørøver, det er fare for å bli svelget hele, siden størrelsen på magen, denne skremmende fisken, er nesten lengden av torsoen. Det har vært tilfeller der menneskelige rester ble funnet i disse fiskens mager.

4. Fisketiger

Fisk tiger1

Fisk tiger2

En tigerfisk eller goliat er et ekte monster ogDen grusomme rovdyr blant innbyggerne i ferskvannsreservoarer. Denne fisken kan nå en vekt på 50 kg, og store skarpe tenner kan lett rive offeret mot rifter. Det blodtørste monsteret angriper og spiser dyr fanget i elva og vil ikke nekte å angripe personen. I utgangspunktet lever denne fisken i afrikanske farvann, spesielt i Kongo-elven og Tanganjikasjøen.

5. Havfisk Bagarius

Fish Gunch1

Fish Gunch2

Denne steinbit er også kalt ganch fisk,hovedsakelig i elven Kali, som ligger mellom India og Nepal. Dette er en kannibal fisk, det er den viktigste skyldige i forsvinden av folk på elva. Vekten av en steinbit kan nå opptil 140 kg, og den kan angripe selv med en mengde mennesker.

Men folk selv er skyld i det faktum at fiskavhengig av menneskelig kjød, som lokalbefolkningen, i henhold til gamle skikker, sender de døde halvdomslegemene på deres siste reise etter alle indiske ritualer langs denne elven.

6. Løsningsjernets fisk

Fisk av paryara1

Fisk av paiara2

Fisk paiara eller makrell hydrolylisk enkeltrammer grenser til menneskelig fantasi - det er en vampyrfisk, den virkelige graven av Dracula i bildet av en vanninnbygger. Monsteret vokser til 1,5 meter langt og kan veie ca 14 kg. Lengden på de nedre hjørnetannene kan nå 16 cm. Og det gjelder sine egne fanger, og vet plasseringen av offerets indre organer. Derfor kan en bekymringsløs person som bader i Amazonas elver få en dødelig bite fra denne skremmende fisken. Hun knytter tydelig tennene sine rett inn i hjertet eller lungen, og dør dermed byttet sitt en gang.

7. Fiskstein

Fiskstein1

Fisk stone2

Vorte eller fiskstein er en av de mestgiftige fisk i verden. Denne sjøfisken er en camouflagemester blant korallrev. Hun forkledd seg som en stein, sprinkler seg med sand fra bunnen og venter på byttet hennes. Å spise denne fisken kan selvfølgelig ikke, men å drepe - enkelt.

Siden denne fisken er veldig lik stein og livdet er mer i grunt vann, kan en person komme til det, som han fikk en dose av dødelig gift. Det verste som en motgift å forgifte fisk-stein der, og folk dør i forferdelig smerte som giften ikke handle med lynets hastighet, og for noen timer. Denne fisken er vanlig i vannet i Stillehavet og Det indiske hav, samt i det grunne vannet i Rødehavet, slik at våre besøkende har en reell sjanse til å møte denne monster, for eksempel i den populære ferie i Sharm El Sheikh eller Hurghada.

8. Snakeheads fisk

Snakeheads fisk1

Snakeheads fisk2

Denne farlige rovfisken ble først sett i Russlandi elvene i Fjernøsten og Primorye Territory, så vel som i Korea og Kina. Men i dag kan snakeheads møte i andre lands farvann. Han er ikke pereborchiv i mat og spiser alle levende innbyggere i elver, så vel som amfibier. I gjennomsnitt kan fisken veie 10 kg, men det var personer som nådde 30 kg. Hvis en person biter en slik fisk, kan det føre til alvorlig skade.

9. Vandelia fisk

Vandelia fish1

Fisk av vandelia2

Denne fisken lever i Amazonas farvann og er forferdelig formannens størrelse, det lyder paradoksalt. Wandellia spiser kjøtt, og takket være sin størrelse (maksimalt 2,5 cm i lengden og 3 mm i tykkelse) kan penetrere menneskekroppen gjennom urineren eller anuset og spise kjøttet fra innsiden, noe som bringer offeret til lidelse og lidelse. Denne fisken svømmer på lukten av blod og urin, siden det er matkilder. Men heldigvis er slike tilfeller svært sjeldne.

10. Piranha

Piranya1

Piranya2

En liten og forferdelig piranha har i sinarsenal trapezius skarpe tenner, noe som tillater noen sekunder å rive av kjøttstykker. Tennene hennes graver så lett inn i kjøttet som en varm kniv kutter oljen. Disse fiskene når maksimalt 30 cm, men de svømmer og angriper i pakker, og i svært kort tid, for eksempel fra koekroppen, forblir bare bein. Hvis en pakke av disse våte og blodtørste fiskene angriper en person, sannsynligvis vil han ikke bli frelst.

11. Fisk-pinnsvin

Fisk ezh1

Fiskeggehog 2

Denne fisken er beryktet for å være veldiggiftig, i huden, tarmen og eggstokkene inneholder en stor mengde tetrodotoxin. Dette stoffet, som faller inn i offerets kropp, påvirker hjernen, forårsaker lammelse og døden. Derfor er det bedre å ikke spise denne fisken. Men i Japan er en delikatesse en tallerken tilberedt av fiskfugu, som er en slags fiskeggehog. Men de er opplært av fagfolk som i mange år har lært å skikkelig kutte fuger slik at gift ikke forgifter kjøtt. Men uten erfaring, på en tallerken kan du gi personen døden med en fisk.

12. Pilothouse rampen

sawtooth rampe

sawtooth slope2

En stor sawtooth rampe er farlig for sin langenesen, sidene som det finnes skarpe kniv prosesser. Akkurat som at angrepet menneske syv-rampen ikke vil bli, men det har en økt følelse av territorielt forsvar og svært dårlig syn, så hvis en person vil være på feil sted til feil tid, rampen med all din makt la henne så inngangen og slå sine offer til kjøttdeig . Faren ligger i det faktum at denne elven monster perfekt maskert og varsel noen ganger kan det være for sent. Men denne typen står truet av utryddelse på grunn av forgiftning naturen av menneskelig aktivitet.

13. Guas fisk

Guassee fish1

Guassee fish2

I sammenligning med fisk, alle de andreRepresentanter er bare små fisk. Guasu er ikke uten grunn kalt "Atlanterhavet gigantisk gigant", fordi dens dimensjoner er skremmende. Denne fisken veier ca 450 kg, og kjeften kan være så lang som 5 m. En slik prøve, som en stor hvit hai eller gigantisk steinbit, kan svelge en person helt om gangen.