Emily Ratazhkovski med smell mot Odri Hepbern

Nå besøker Emily Rathazhkovsky Paris,Daglig vises i moteugen. Det er derfor endringer i utsiden av stjernen umiddelbart fortalte reportere, fange skjønnheten på balkongen av hennes rom på Hotel De Crillon i en fantastisk kjole og med et smell.

Nytt bilde

26-åringen Emily Rataskovski, som er veldigForsiktig refererer til noen eksperimenter på hans utseende, åpenbart, gjennomsyret av kreativitetens ånd, som nå svinger på moteshow i Paris, ønsket å bli forvandlet. Modellen har ikke malt sitt lange brune hår, noe som begrenser seg til et bangs smell.

På onsdag fanget paparazzi Emily undertrykkende fotoseanse, som fant sted på balkongen på rommet hennes. Lace større bryster kjole med en intrikat bodice prydet med blonder, understreket hun meislet figur. Men ingen stilige antrekk Ratazhkovski overrasket fansen ...

Emily Ratjakovski har kuttet av et knall

Emily Ratjakovski har kuttet av et knall

26 år gammel Emily Rataskovski

Emily Ratjakovski gjorde et knall

Modellen endret seg, og det ble en frynse, og ifølge brukerne av nettverket ble det veldig lik den berømte britiske skuespillerinnen Oscar-vinnende Audrey Hepburn.

Audrey Hepburn

Audrey Hepburn

Fragtbrev eller ikke?

Verdsetter hårstilen til den blanke stjernen, begynte brukerne å tvile på at den konservative i dette emnet, bestemte seg for å kutte av håret, forutsatt at dette bare er en parykk.

Emily Ratjakovski på Vogue-festen mandag i Paris

Emily Ratjakovski på Vogue-festen mandag i Paris

I går satt Jordan Barrett i sitt Instagram-bilde tatt ved bordet på en av de parisiske barene.

Foto fra Instagram av Jordan Barrett

Foto fra Instagram av Jordan Barrett

se også
  • Emily Ратажковски har dukket opp på et forsiden av magasinet Glamour, etter å ha fortalt om seksualiteten
  • Emily Ratjakovski feiret bursdagen hennes på feriestedet sammen med kjæresten sin
  • Emily Ratjakovski bortskjemt hennes fans med andre oppriktige bilder

I tillegg til den australske modellen, på bildetFanget hans venner, blant dem Emily og Ratjakovski med samme smell. Dette gir grunnlag for å anta at metamorfosen med håret til modellen er ekte.