Idyll av David og Victoria Beckham på musikkfestivalen i Glastonbury

Sist søndag i England, endte enav de mest store festivaler av samtidsmusikk, som siden 1970 holdes i Glastonbury. I løpet av de fem dagene av ferien her besøkt Dzhonni Depp, Bredli Kuper, Tilda Swinton, Brad Pitt, Kara Delevin, Margot Robbie, og forhenget i aksjon blant gjestene på David og Viktoriya Bekhem har blitt oppdaget.

Kommunikasjon på siden og forsøk på å redde ekteskapet

Hele juni var ikke de vestlige media trette av å fortelle omDet faktum at ekteskapet til en av Hollywoods sterkeste par, 42 år gamle David og 43 år gamle Victoria Beckham, er bare formell, og publikasjonen av berøring av bilder i sosiale nettverk er gjort for å avlede øynene. Påstått endrer fotballspilleren sin kone regelmessig med søte modeller, og motedesigneren prøver desperat å returnere mannen sin, selv om han ikke bryr seg om at hun møtte andre menn.

Fortsatt er alt greit

Star ektefeller som prøver å ikke betaleoppmerksom på hva han sier om dem trykk, igjen ikke forsettlig demonstrerte styrke deres forhold kom til konserten av Ed Sheeran i rammen av Glastonbury.

Ed Sheeran på scenen i Glastonbury

Ed Sheeran på scenen i Glastonbury

David og Victoria, som i juli feiret bryllupsdagens 18 års jubileum, ikke merket at de ble filmet, likte Sheeran og hverandres prestasjoner. Elskere, oppdra fire barn, flørtet.

David og Victoria Beckham gjester på Glastonbury

David og Victoria Beckham i Glastonbury

David og Victoria Beckham på konserten

se også
  • Dagens fødselsBeckHams Harper Beckham
  • Hvorfor Beckhams kysse sine barn ... på leppene?
  • David og Viktoriya Bekhem feiret 18 års bryllupsdag

Beckham, kledd som en smart grå bluse i polka dotsSaint Laurent og jeans, holder en telefon med sine initialer, og kaster av og til sin ektemann, hvisker noe i øret, ser fornøyd og avslappet.

Ektefeller David og Victoria Beckham

David og Victoria Beckham i Glastonbury