Mediene annonserte navnene til tvillingene Beyonce og Jay Zee

Barn Beyonce og Jay Zi ble fødtfor noen uker siden. Denne gledelige begivenheten skjedde 12. juni. Mens nye foreldre og deres pårørende forbli taus, med unntak av offentlige gratulasjoner fra sin far Mettyu Noulza sanger, ga ingen detaljer om den nyfødte, for dem det gjør innsidere.

Til min ære

Representanter for den vestlige pressen fant ut hvordanDe kaller deres sønn og datter Beyonce og Jay Zi. En kilde fra en nær krets av stjerner sa at sangeren og musikeren ikke ble beskjeden, og kalte tvillingene til deres ære.

Beyoncé og Jay Zee

Beyoncé og Jay Zee

Så fikk jenta navnet Bey, som er en forkortelse fra Beyonce, og gutten heter Sean, som Jay Zee, hvis ekte navn er Sean Carter. Det er ingen offisiell bekreftelse på denne informasjonen ennå.

Vanlig gelé

Beyonce og det nyfødte har ennå ikke blitt tømt hjem. Tidligere ble det rapportert om eksistensen av et "mindre problem", på grunn av bark-legene er redd for å forlate parets barn uten tilsyn.

En av disse dagene ble det funnet ut at babyer født før termen er i spesiell kuvezah under ultrafiolette lamper på grunn av det opphøyde bilirubinet i blod.

Senior søster

I motsetning til frykt for Beyonce og Jay Z, deres datter BlueIvey er ikke i det hele tatt sjalu av foreldrene for sin yngre bror og søster, fortalte innsidere. Jenta som er ved siden av sin mor på sykehuset, er helt ekstatisk om hennes rolle som eldste søster og kan ikke vente til de alle kommer hjem til barnevakt på krummer.

Beyoncé og Blue Ivy

Beyoncé og Blue Ivy

se også
  • Jay Zee kommenterte forholdet til Beyoncé: "De ble ikke bygget på 100% sannhet"
  • Produsent Jay Zee rapporterte at hver sang fra sitt album "4:44" ble godkjent av Beyonce
  • Jay Zs nye album "4:44" sjokkerte fans med åpenbaringer fra stjernens personlige liv

I mellomtiden var Jay Z i linsen til paparazzi, og forlot UCLA-sykehuset i Los Angeles, hvor familien hans nå er. En glad rapper kunne ikke begrense sitt gledelige smil.

Glad Jay Z forlater sykehuset

Glad Jay Z forlater sykehuset