Rihanna har presentert en ny samling av sko

Mote jenter skjelver! Rihanna, som for mange er et stilikon, har lansert en ny samling av luksus fottøy, er slående i sin prakt og kitsch, med spennende tittelen Så Stoned (oversatt som "Dazed") som er sikker på å bli en hit i sommer og vil bli revet bort fra hyllene.

Talented designer

Det faktum at Barbados skjønnhet Rihanna er ikke bareen populær sanger i stil med R & B, og designeren av klær og sko, brast inn i moteindustrien, er ikke en åpning. Så, i slutten av fjoråret for Creeper joggesko, designet for Puma, vant hun "Årets sko" -prisen, som regnes som en Oscar-sko.

29-årig popdiva og motedesigner Rihanna

29-årig popdiva og motedesigner Rihanna

Sneakers Creeper fra samlingen Fenty Puma av Rihanna

Sneakers Creeper fra samlingen Fenty Puma av Rihanna

I går ventet fansen av Riri stil en annen stor overraskelse. Stjernen presenterte den tredje samlingen av sko, laget i samarbeid med merket Manolo Blahnik, "Under buzz".

Glamour og elegant

På onsdag, på Rihanna side, oppstod InstagramEn serie med bilder med designerens ideer til sangeren. Som en modell som demonstrerer skofornøyelser, prøver hun på sandaler-gladiatorer, tøfler på plexiglasshæl og på hårnålen. Som en skoinnredning ble farget krystaller brukt sjenerøst, replikerende rubiner, diamanter, safirer, smaragder og topaz.

Rihanna og hennes nye kolleksjon av sko

Rihanna og hennes nye kolleksjon av sko

Sko fra Rihanna

Rihanna introduserte nye sko

Det er bemerkelsesverdig at sandaler på silikonbånd med grønne og rosa steiner allerede har tent opp i Rihanna's klipp for sammensetningen av Wild Thoughts.

Ramme fra klippet Wild Tanker

Ramme fra klippet Wild Tanker

se også
  • Burden of stjerner: Rihanna forfølger obsessive fan
  • Alle snakker om form av Rihanna: gjenvinnes eller posisjon?
  • Rihanna gratulerer dronning Elizabeth II på bursdagen hennes

Vi vil legge til, fottøy fra en ny samling av en kjendis vil vises i salg i juli og vil koste fra 1 265 til 2 325 dollar.