Franske ferie Dzhennifer Lopes og Aleksa Rodrigesa

Jennifer Lopez og Alex Rodriguez, hvis roman ikke erGir hvile til sladderne, som sier at i et ideelt forhold par, alt man kan si, kom krise, de valgte en av de mest romantiske stedene på planeten for ferie.

Sammen eller er det kjærlighet

47 år gamle Jennifer Lopez og hennes 41 år gamle kjæresteAlex Rodriguez innser at kjærlighet på avstand ikke nyter forholdet, prøv å bruke hvert eneste øyeblikk sammen. Til tross for busyness, kjører baseballspilleren til den andre enden av verden for å besøke sin elskede, hvem er opptatt med å filme, og hun har jobbet hele dagen, glemmer tretthet, tilbringer tid med seg.

Sangeren er på ferie med en ny elsker

Jennifer Lopez og Alex Rodriguez

Nå har Lopez og Rodriguez et "vindu" iarbeid og de, uten å kaste bort tiden sin, fløy til Frankrike. Etter å ha vært på Cote d'Azur, hadde mye å betale for og soling, elskerne kunne ikke hjelpe å besøke Paris.

Lopez tilbringer ferie på den franske riviera med Rodriguez

Lopez tilbringer ferie på den franske riviera med Rodriguez

Sanger og idrettsutøver på Cote d'Azur i Frankrike

Som vanlige turister

Den siste helgen vakre paret brukte undersøkelseAttraksjoner ledsaget av paparazzi, som ikke lagde seg bak en enkelt. Jennifer og Alex har vært i den franske hovedstaden et dusin ganger, men romantiske ferier i byen av alle elskere sammen er uforglemmelige følelser og en ny vri i deres forhold.

Lopez og Rodriguez

Duene vandret gatene hele dagenbymuseum, flytting fra et monument til arkitektur til en annen på ekskursjonsbussen. Jennifer og hennes fem minutter før brudgommen besøkte Louvre, besøkte Notre Dame og Tuileries-hagen, jevnlig snacking på lokale kafeer og smake på iskrem på farten.

Elskere av is Lopez og Rodriguez

Lopez og Rodriguez

Alex Rodriguez og Jennifer Lopez i Louvre

se også
  • Dzhennifer Lopes og Aleks Rodriges: nye detaljer fra livet til stjerner i nytt intervju
  • Dzhennifer Lopes gå på Hamptons med Aleksom Rodrigesom og barn
  • Det ble kjent navnet på utpresseren Alex Rodriguez og essensen av hennes påstander

Og når kvelden kom, alle kledd Lopez og Rodriguez besøkes i franske kjøkken restauranter i Candlelight for å snakke om sin ...

Lopez og Rodriguez

Lopez og hennes kjæreste Alex Rodriguez