Aleksa Rodrigesa er utpressing ex-kjæresten

Det ser ut til at over forholdet mellom Jennifer Lopez og Alex Rodriguez hang svarte skyer! Tidligere hevder en nær venn av utøveren at Alex har lurt på Jennifer og krever penger for sin stillhet.

Fly i salven

Fra novellen av Jennifer Lopez og AlexaRodriguez, som varer fire måneder, virker som et eventyr. De bekjenner åpenbart til hverandre i kjærlighet, klarte å gjøre barna sine venner fra tidligere fagforeninger og bli kjent med sine slektninger. Insiders bekrefter at parets forhold er seriøst, og sladderne rushing for å bli gift duer.

Tvillinger Lopez og datteren til Rodriguez sammen med sine foreldre i helgen

Tvillinger Lopez og datteren til Rodriguez sammen med sine foreldre i helgen

For å bryte dette idylliske bildet skulleDen tidligere elskerinnen til Rodriguez, hvis navn ikke høres, som han var i et forhold i 2014. En tidligere kjæreste til en baseballspiller hevder at hun har personlige meldinger fra han som er intim, som tviler på sin lojalitet mot Jay Law. Det krever Rodriguez $ 600 millioner for ikke-avsløring av informasjon som peker på hans utroskap.

Kvinnen var sikker på at, for Jennifers skyld, ville Alex gjøre alt, men det var det ...

Paret Jennifer Lopez og Alex Rodriguez

Jennifer Lopez og Alex Rodriguez

Den gjensidige bevegelsen

Rodriguez gikk ikke overfor utpressing og snakket omskjer Lopez, som trodde på hans uskyld. Ifølge sportsmann, han virkelig var en kort forhold med en gravemaskin. For tre år, prøver forlatt lover å ta hevn på ham, skrive historier om ham, og spør sports små mengder penger. Etter Alex begynte å date Jennifer, økt en jente appetitt og hun bestemte seg for å øke innsatsen.

Ifølge kilde nær Rodriguez, han, med støtte fra Lopez kommer til å saksøke baktalere, beskyldte henne for utpressing, trusler og innblanding i sitt privatliv.

Jennifer Lopez og Alex Rodriguez

Jennifer Lopez og Alex Rodriguez

se også
  • Dzhennifer Lopes og Aleks Rodriges: nye detaljer fra livet til stjerner i nytt intervju
  • Dzhennifer Lopes gå på Hamptons med Aleksom Rodrigesom og barn
  • Franske ferie Dzhennifer Lopes og Aleksa Rodrigesa

Forresten, tidligere idrettsutøveren var ikke forskjellig trofast til sin elskede.