Alle snakker om form av Rihanna: gjenvinnes eller posisjon?

Fortsatt på den røde teppet på Cannes Film FestivalRihanna var i spotlighten på grunn av endringer i hennes figur. Friske bilder av stjernen, som allerede har fløy hjem fra Cote d'Azur, viser at det ikke er kameraet eller antrekket som skylden alt, men hun vokste virkelig fett.

Rihanna i Cannes

Rihanna i Cannes

Rio i Cannes

Rihanna på festivalen i Cannes

Transformasjon i form

Den andre dagen tok Paparazzi 29-åringen Rihanna innNew York. Sangeren, kledd i en blå og hvit stripet skjorte med store manchetter, rase lette jeans, Balenciaga's ankel støvler, holdt en veske fra Dior, gikk raskt langs gaten, ledsaget av livvakt.

Selv de hengivne fans av sangeren, som anser at hun ser vakker ut, uansett hvor mye hun veier, innrømmet at Ri-Ri scoret minst et dusin kilo.

Rihanna var mistenkt for graviditet

Rihanna var mistenkt for graviditet

Rihanna har gjenopprettet seg

Rihanna ser mye bedre ut

Vi lurer på årsakene

Bilder, publisert av media, som forventet,provosert en bølge av rykter. Det er flere versjoner som forklarer de nye formene av Rihanna. En av dem er sangerens nektelse å røyke og som et resultat økt appetitt. Vel, den hotteste antagelsen er selvfølgelig den mulige graviditeten til en barbadisk skjønnhet.

se også
  • Drake har dukket opp i offentligheten med ny kjærlighet
  • Chris Brown overtrådte uten tvil domstolens avgjørelse
  • Rihanna har presentert en ny samling av sko

Spicy spørsmål

Forutsatt at Rihanna er faktiskforbereder seg til å bli mor, så er det ganske logisk å stille spørsmål til hennes barns far. Den siste offisielle kjæresten til utøveren var rapper Drake, i tillegg, for pavenes rolle utgir seg til den tidligere kjæresten Chris Brown. Vi bør ikke utelukke at Ri-Ri har en hemmelig beundrer, hvis navn hun ikke vil stemme til offentligheten ennå.