Dzhennifer Lopes ønsker å gifte seg, men ikke stoler hans elskerinne

Noen av handlingene til Jennifer Lopez gjør at du tenker på dens tilstrekkelighet. Døm for dere: hun bare to måneder som møter playboy Alex Rodriguez, men ønsker allerede å gifte seg med ham.

Det ser ut til at alt er i orden, men bareTil tross for den lidenskapelige kjærligheten stoler Jay Lo ikke på sin partner! Men dette stopper ikke sangeren i ønsket om å ta kjæresten sin til alteret. Hvor er logikken?

Jay Law tror ikke sin kjæreste

I prinsippet er fru Lopez kjent for henneRare ekteskapsvaner. Hun klarte tre ganger å gå under kransen. Fra sin siste mann, vokalist Mark Anthony, den 47 år gamle sångeren fødte tvillinger. Paret brøt opp i 2014.

Mange feil i deres personlige liv er ikke i stand tilødelegge "kjærlighet humør" divas. Hun vil fortsatt gifte seg, men menn er blitt mye mindre troverdige. Tilsynelatende var den siste romanen med danseren Kasper Smart, som ble dømt for forræderi, men tilgitt, lært mye temperamentsfullt Puerto Rico.

I alle fall, med 41-årige baseballspiller og heartthrob Alex Rodriguez, bestemte Jay Lo seg for å spille av helt forskjellige regler.

Alex Rodriguez med sin ex-kjæreste Cameron Diaz

Detektiv for den kjære

Utøveren av hits Hvis du hadde min kjærlighet og det var det morsomt, kan ikke stole på kjæresten hennes til slutten, men det betyr ikke at hun helt nekter å bygge et forhold med ham.

Jennifer bestemte seg for en desperat handling - hun fortalte hjelp til en privat detektiv, som nøye skulle overvåke Rodriguez i fravær av sin klient.

Jay Lo med tidligere mann og kjæreste

Sangeren vet helt godt hvilket rykteskryte av hennes elskede mann. Han er kjent i sekulære sirkler som en kvinnelig og en "forræderisk forræderisk". For eksempel ble det i 2008 kjent om romanen Rodriguez med Madonna, da han var gift. I listen over baseball elskerinner så skuespillere som Kate Hudson, Cameron Diaz og Demi Moore.

se også
  • Dzhennifer Lopes og Aleks Rodriges: nye detaljer fra livet til stjerner i nytt intervju
  • Dzhennifer Lopes gå på Hamptons med Aleksom Rodrigesom og barn
  • Franske ferie Dzhennifer Lopes og Aleksa Rodrigesa

Jay Lo med sin elskede

Vi ønsker Jennifer Lopez flaks, kvinnelig visdom og tålmodighet. Tross alt sier alle hennes omgivelser enstemmig at hun og Alex Rodriguez bare er et ideelt par.