Jay Lo gikk på en date med Alex Rodriguez i en provoserende kjole

Jennifer Lopez imponerte igjen publikum og forlot ikke hennes elskede Alex Rodriguez likegyldig og hadde en utrolig gjennomsiktig kjole til middag. Vi vil estimere?

Effektiv produksjon

Den 47 år gamle Jennifer Lopez ser fantastisk ut for hennes alder, og den nye kjærligheten hos Alex Rodriguez stimulerer henne til å bli vakrere hver dag.

På fredag ​​paparazzi, som følger på sine hæleret par, fanget sangeren og baseballspilleren i Miami på den populære restauranten Casa Tua. Jay Law kom på en date fullt bevæpnet, iført en flytende kjole i et khaki-farget gulv med høy nakke og lange ermer. Stilen på hennes lukkede antrekk var ganske beskjeden, men høydepunktet var materialet som den ble laget av.

Kjole fra gjennomsiktig chiffong skjulte ikkesjarmer av skuespilleren - slanke ben og avrundede bryster i en satin hvit bh, og et bredt belte vektet midjen. Det provokerende bildet ble fullført av gyllene sandaler på en høy plattform, massive øredobber-ringer og en liten veske på en kjede. Lopez samlet håret sitt i en bolle og la på sine lepper en lys rød leppestift.

Jennifer Lopez imponerte med en dristig kjole

Jennifer Lopez imponerte med en dristig kjole

Jennifer Lopez i en gjennomsiktig kjole

Cloudless lykke

Alex, som hadde en solid, dandy marineblå drakt, så med beundring hos vennen hennes og kunne ikke ta øynene av henne. Duene holdt hendene og så tilfreds og avslappet.

Alex Rodriguez og Jennifer Lopez gikk på en dato

Alex Rodriguez og Jennifer Lopez gikk på en dato

Jennifer og Alex på elite-restauranten Casa Tua

Jennifer og Alex på elite-restauranten Casa Tua

Lopez har vist seg at det er den fine figuren

Jennifer Lopez i en gjennomsiktig kjole

se også
  • Dzhennifer Lopes og Aleks Rodriges: nye detaljer fra livet til stjerner i nytt intervju
  • Dzhennifer Lopes gå på Hamptons med Aleksom Rodrigesom og barn
  • Franske ferie Dzhennifer Lopes og Aleksa Rodrigesa

Det virker som forholdene som utvikler segraskt, seriøst og lenge, slik at misunnelig folk ikke skriver der. Kjendiser har allerede sett på hverandre og er rettet mot en felles fremtid, insidere forsikrer.