Dzhennifer Lopes introdusert Aleksa Rodrigesa til sin mor

Uansett hva innsiderne sier, JenniferLopez bygger vidtgående planer for sin nye kjæreste Alex Rodriguez. Skuespilleren har laget et veldig viktig skritt for seg selv, og introduserte baseballspilleren til moren Guadalupe Rodriguez.

Gå trekant

I motsetning til snakkene som Jennifer Lopezofte strid med sin nye kjæreste Alex Rodriguez, elskere fortsetter å møte. Sist søndag fanget paparazzi et søtt par på gatene i New York. Firma duer var moren til sangeren Guadalupe, som forresten, samme navn som hennes potensielle svigersønn - Rodriguez.

Jennifer og Alex holdt hendene og så innhold og lykkelige. Smilet aldri forlatt deres ansikter, uten ord det ble innsett at de liker godteri buketny periode i forholdet deres.

Jennifer Lopez og Alex Rodriguez

Jennifer Lopez og Alex Rodriguez

Elskere Alex Rodriguez og Jennifer Lopez

Søt par Alex Rodriguez og Jennifer Lopez

Mors godkjenning

Dømmer etter den vennlige atmosfæren som er synlig ibilde, datteren til datteren likte fru rodriguez. I ungdomsperioden konflikt Jay Lo ofte med sin mor, som ønsket at dansedatteren skulle få en seriøs utdannelse. Nå er alle konfliktene bak, Guadalupe er stolt av sin talentfulle jente og, som enhver mor, ønsker barnets lykke.

Guadeloupe Rodriguez, Alex Rodriguez og Jennifer Lopez i New York

Guadeloupe Rodriguez, Alex Rodriguez og Jennifer Lopez i New York

Guadalupe Rodriguez og elskere Alex Rodriguez og Jennifer Lopez

Alex Rodriguez og Jennifer Lopez og hennes mor

se også
  • Dzhennifer Lopes og Aleks Rodriges: nye detaljer fra livet til stjerner i nytt intervju
  • Dzhennifer Lopes gå på Hamptons med Aleksom Rodrigesom og barn
  • Franske ferie Dzhennifer Lopes og Aleksa Rodrigesa

Ærlig og åpent

Jennifer kjenner Alex for lenge, såvære redd for at det ville bryte hennes hjerte, sa en venn av sangeren. Hun visste at han ikke var en eksemplarisk familie mann, utro mot sin kone, men han mener at det under tvang for å undertrykke inngrodd philanderer, som hadde vært i seng Keyt Hadson, Madonna, Cameron Diaz, og ikke bare legge til i listen over seire kjærlig sportsmann.