Rihanna Bursdag: Bekjennelser om kjærlighet fra Drake og et bilde fra Paulo Dibal

I går feiret den kjente sanger Rihanna dagenfødselen. Som utøveren feiret hennes 29-årsdag så langt, er fortsatt et mysterium, men det faktum at sangeren ble gratulert av kjente menn - etterlater ingen tvil. Blant den første var hennes eks-elskede rapper Drake og fotballspiller av klubben "Juventus" Paulo Dibala.

Rihanna

Rihanna

Rapperen fra scenen tilstod å elske

Det faktum at Drake og Rihanna er uroligeHoldninger er ingenting å si. Utøvere begynte å møte i 2010, men etter 6 måneder ble avisene fylt med nyheter som elskerne hadde delt. Årsaken til alt var Rihanna's forbindelse med Chris Brown. Tre år etter dette arrangementet prøvde Drake å gjenopplive romanen med en barbadisk skjønnhet, og i begynnelsen gjorde han det perfekt. Forholdet varet nesten et år og endte igjen i en pause. Sommeren 2016 pressen rapporterte om saken Drake og Rihanna, men sangerne besluttet ikke å forhaste ting og offisielle kommentarer på at anledningen ikke gi. Etter godkjenning av rapperen i kjærlighet til Rihanna på prisutdelingen MTV VMA kunstnere ikke lenger skjule fra journalister, det er bare det var igjen en kort stund, og i oktober Drake gått fra elskeren til India Love.

På scenen av MTV VMA-prisen bekreftet Drake sin kjærlighet til Rihanna

På scenen av MTV VMA-prisen bekreftet Drake sin kjærlighet til Rihanna

Modell India Kjærlighet

Modell India Kjærlighet

Uansett hvor rart sangernes forhold var, tok rapperen igjen sin egen. I går under en konsert i Dublin sa Drake disse ordene:

"I dag er en veldig kjære ferie for meg. Han feirer bursdagen sin. Jeg setter stor pris på og elsker ham. Jeg vil gjerne være nær ham nå. "

Drake bekjente sin kjærlighet til Rihanna i Dublin

Rihanna og Drake

Rihanna og Drake

se også
  • Drake har dukket opp i offentligheten med ny kjærlighet
  • Rihanna har presentert en ny samling av sko
  • Burden of stjerner: Rihanna forfølger obsessive fan

Paulo Dibala gratulerte også sangeren

Men hva knytter fotballspiller av Juventus PauloDibala og Rihanna er ikke kjent for publikum. Men spissen på en av sine sider i sosiale nettverk publisert et bilde som viser det med en T-skjorte i hendene, signert av Rihanna, og de fleste utøver. Under bildet skrev Paulo disse ordene:

"Skinn videre, kjære Rihanna! Disse øyeblikkene vil forbli i mitt minne for livet. "

Denne gratuleringen på bursdagen hans forårsaket den største spenningen, enn anerkjennelsen av Drake. De fleste fans var interessert i det faktum da bildet ble tatt og hvilke lenker kjendiser sammen.

Rihanna og Paulo Dibala

Rihanna og Paulo Dibala