Dzhennifer Lopes er redd for sitt liv på grunn av viften

Jennifer Lopez, opprørt av rettsavgjørelsen i tilfelle av stalkeren som forfulgte henne, mistet søvn og appetitt. Skuespilleren bekymrer seg ikke bare for seg selv, men er redd for barnas sikkerhet.

Merkelig fan

I fjor sommer, den 47 år gamle Jennifer Lopezdukket opp en eldre kjæreste som blazed med følelser mot stjernen. I begynnelsen sendte 64-åringen Tim McLanahan henne odebrev, pakker med gaver, så på henne hver dag, og jakket selv skjønnhetsbilen da hun dro til Los Angeles fra Las Vegas. Deretter ønsket den ivrige mannen å møte ansikt til ansikt og tok vei til gårdsplassen til Lopezs hus, hvoretter han ble arrestert av politiet.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Etter hendelsen gikk mannen ned, men bokstavelig taltfør nyttårssesongen, syntes han ikke å være nyheten om romanen til sanger og Drake, tok opp den gamle, sendte henne blomster med ønskene om en rask gjenoppretting, selv om Jay Lo ikke trodde å skade.

Jennifer Lopez og Drake

Jennifer Lopez og Drake

se også
  • Dzhennifer Lopes og Aleks Rodriges: nye detaljer fra livet til stjerner i nytt intervju
  • Dzhennifer Lopes gå på Hamptons med Aleksom Rodrigesom og barn
  • Franske ferie Dzhennifer Lopes og Aleksa Rodrigesa

Restraining Order

Denne gangen tolererte Jennifer ikke og vendte seg omRetten med en forespørsel om å forby McLanahan å kontakte og nærme seg hennes og hennes familiemedlemmer nærmere 100 meter. Dommeren skrev ut en midlertidig ordre, hvis gyldighet utløp i går, og dokumentet ble ikke forlenget, til tross for Lopezs anmodning.

I kommentarene som advokater mottokkunstner, er det sagt at retten ikke fant en juridisk grunn til å utstede en stående warrant. Mens kjendis advokater prøver å løse problemet, er hun redd for å slippe tvillingene Max og Emma fra huset.

Jay Lo og hennes barn

Jay Lo og hennes barn