Dzhennifer Lopes fikk fra Drake gave halskjede fra Tiffany

Det ser ut til at Drake har seriøse syn på Jennifer Lopez! Stjerner sammen for en måned, og rapperen har allerede presentert sangeren et diamantkjede verdt $ 100.000 fra smykkermerket Tiffany.

Generøs kjæreste

Drake og Jennifer Lopez, hvis roman er blittKjent i desember, får fart. Selv om kjendiser ikke har det travelt med å bekrefte det offisielt, viser deres handlinger seg bedre enn noen ord. Å vite Lyubov Lopes til smykker av diamanter, som i imitasjon av Elizabeth Taylor føler en ekte lidenskap for diamanter, kjæresten ga henne doroguschy kjede.

Drake og Jennifer Lopez

Drake og Jennifer Lopez

I kjærlighet

tur

Vakker ting

Den 30-årige rapperen bestemte seg for å tilfredsstille sin 47-årigeKjæreste på nyttårsaften, legger henne en juletreboks med et kjede. Juvelen er laget av platina og langs hele lengden er dekorert med pæreformede og runde diamanter i seksten karat. Lopez kom ubeskrivelig til glede for presentasjonen og gikk allerede i halsen ved Drake-konserten i Las Vegas den 1. januar.

Halskjede fra Tiffany

Halskjede fra Tiffany

dekorasjon

Lopez donned en gave til nyttårs konsert av Drake i Las Vegas

Lopez donned en gave til nyttårs konsert av Drake i Las Vegas

se også
  • Dzhennifer Lopes og Aleks Rodriges: nye detaljer fra livet til stjerner i nytt intervju
  • Drake har dukket opp i offentligheten med ny kjærlighet
  • Dzhennifer Lopes gå på Hamptons med Aleksom Rodrigesom og barn

Forresten, elsker Jennifer ikke bare å motta, men ogsåLag gaver. En av disse dagene i et nettverk var det en oppriktig rulle laget for fødselsdagen til kusinen til sangerinne av Tiana Rios. Den berømte slektningen bestemte seg for å glede bursdagen jenta, som er en fan av Cristiano Ronaldo, et møte med hennes idol. Verdens beste fotballspiller nektet ikke Lopez i forespørselen, kom til ferien til Tiana som en gave, og ga henne flau av jenta lykke, armene hennes.