Dzhennifer Lopes vridd romanse med Drake

Passion i det personlige livet til den amerikanske stjernenJennifer Lopez sorten opphører ikke. Bare i de siste månedene, var hun i stand til å avslutte sin unge kjæreste Casper Smart og kysse mens du utfører med eksmannen Markom Entoni, og skaper dermed en masse rykter om en ny runde med forholdet mellom dem. Videre ble Lopez den viktigste årsaken til skilsmissen til Anthony og hans kone Shannon de Lima. Men som det viste seg i dag, var dette bare begynnelsen. I pressen var det opplysninger om at Jennifer spunnet en affære med kanadisk rapper Drake, som er yngre enn hennes 17 år.

Drake

Drake

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Drake og Jennifer er forelsket i hverandre

Mens fansen ble vant til ideen om at Lopezkan gå tilbake til Anthony, bestemte Jennifer å starte et nytt forhold. For noen dager siden i media var det informasjon som den 47 år gamle sångeren forberedte på utgivelsen av en ny sang. Denne gangen bestemte hun seg for å synge en duett med Drake, og dømme etter bildene som kom til Internett, er det vanskelig å nevne arbeidet. På siden Lopez i Instagram dukket opp selfie med en sanger med en rapper. De smilte søtt og var ikke flau av at de nesten klamret seg til hverandre.

Drake og Jennifer Lopez

Drake og Jennifer Lopez

For insiderinformasjon for de siste paruker ble Jennifer gjentatte ganger sett i Drake-selskap, og ifølge øyenvitner var disse langt fra enkle arbeidsmøter. Her er hvordan medarbeideren av opptaksstudiet kommenterte stjernens forhold:

"Mens de jobber på banen, spøker de stadig ogsmilende. Dette er veldig hyggelig å se på. Etter arbeidet går Drake og Jennifer alltid ut sammen. Som en venn fortalte meg, så han gjentatte ganger dem sammen i en restaurant. Det ser ut til at de har en roman. "

Etter det gjorde en nær venn av rapperen en like interessant uttalelse for media:

"Drake og Jennifer er gal forelsket i hverandre. De har møtt i flere uker allerede, og de har det bra. "

Jennifer Lopez forledet lett Drake, til tross for den store forskjellen i alderen

Drake og Jennifer Lopez har allerede introdusert hverandre til vennene sine

se også
  • Dzhennifer Lopes og Aleks Rodriges: nye detaljer fra livet til stjerner i nytt intervju
  • Drake har dukket opp i offentligheten med ny kjærlighet
  • Dzhennifer Lopes gå på Hamptons med Aleksom Rodrigesom og barn

Lopez og mange menn - dette er normalt

Mange som følger Jennifers personlige liv,vet at hun alltid likte menn, fordi hun bare var tre ganger offisielt gift. I tillegg gjør Lopez ikke forakt og kjærlighet, som hun hadde et stort utvalg. Lovers av stjernen var skuespiller Ben Affleck, rapper P Diddy og mange andre. Den siste var en danser Casper Smart, som forresten, er også yngre enn sångeren i 18 år.

Jennifer Lopez og Mark Anthony

Jennifer Lopez og Mark Anthony

Jennifer Lopez og Casper Smart

Jennifer Lopez og Casper Smart

P Diddy og Jennifer Lopez

P Diddy og Jennifer Lopez

Ben Affleck og Jennifer Lopez

Ben Affleck og Jennifer Lopez