Beyonce i tankene: Politikk eller musikk?

Aktivt borgerskap Beyonce og hennes ektemannJay Zee er kjent i lang tid, men ingen forventet at musikalske og kreative ambisjoner ville hindre dem til å tilfredsstille. Par deltar i en rekke veldedige og sosiale prosjekter, nære venner med familien til USAs tidligere president, og nå, i henhold til de amerikanske tabloidene, tanken på en politisk karriere.

Beyonce med ektemannen etter forestillingen

Beyonce blir klar for valget?

Tidligere vurderte vestlige medier mulighetenUtseendet til en ny figur i den politiske etableringen, men de stolte på Jay Zee og hans utrolige ambisjoner. Den andre dagen, den online tabloid MediaTakeOut uttrykte et helt motsatt synspunkt: familien er med på Beyonce og sitt uklanderlige rykte. Ifølge journalister inviteres politiske konsulenter til personalet i sangerens lag og strategien til valgprogrammet blir utviklet. Tabloiden hevder at sangeren planlegger å nominere hennes kandidatur i 2018 som mål for Los Angeles.

Michelle Obama og Beyonce

Michelle Obama og Beyoncé er venner og deltar i veldedige prosjekter

Beyonce er aktivt involvert i sosiale prosjekter

Beyonce er frivillig i mange humanitære midler

Politiske ambisjoner Beyonce - fiction tabloid MediaTakeOut!

Nyheten om Beyonces politiske ambisjonerMange spørsmål ikke bare blant fans, men også i verden av show business. Derfor stormet de offisielle representantene for å gi refusjon av ryktene og forsikre seg om at sangeren ikke planlegger å fullføre sin musikalske karriere.

se også
  • Jay Zee kommenterte forholdet til Beyoncé: "De ble ikke bygget på 100% sannhet"
  • Produsent Jay Zee rapporterte at hver sang fra sitt album "4:44" ble godkjent av Beyonce
  • Jay Zs nye album "4:44" sjokkerte fans med åpenbaringer fra stjernens personlige liv

Beyoncé har ikke tenkt å slutte sin musikalske karriere

I amerikansk historie har det vært flere eksempler,når folk viser virksomheten ble en del av den politiske eliten av staten, slik at sannsynligheten for at Beyonce og hennes mann Dzhey Zi ønsker å uttrykke seg i politikken, er det fullt mulig.

Star ektefeller er venner med familien til tidligere amerikanske president

Star ektefeller er venner med familien til tidligere amerikanske president