Internett-brukere kritiserte et bilde av Rihanna og hennes niese

Rihanna opprørte selv sine dedikerte fans,Etter å ha lagt ut på siden i Instagram et diskutabelt bilde. I rammen kysser en naken sånger på leppene den naken 3-årige niesen Majestet på badet. Hva hadde ikke RiRi hørt om henne ...

Vennlig tante

Den 28 år gamle Rihanna har ennå ikke kjøpt sine egne barn, men hun elsker å fla med barna. Sangeren elsker å gifte seg med sin niese Majestet, som også trenger hennes gudskild.

Foreldre til en søt liten jente med gledeLa det være i omsorg for RiRi. Sammen med den lille som utøveren går for å handle, går i ro og er bare engasjert i hverdagslige saker. Fotorapport på fritid med Madge, hun plasserer ofte i sosiale nettverk, mottar et hav av komplimenter fra tilhengerne. Imidlertid ble denne gangen en tidligere flørt av Drakes venn angrepet av en flurry av kritikk.

Ugyldig oppførsel

En tvetydig ramme dukket opp på Rihanna's kontoi går, men allerede forårsaket en oppvarmet debatt i nettverket. Bildet viser bading av Rihanna og Majesty på badet. Alt hva som helst, men jenta og sångeren er fotografert helt naken og kysser. For mange syntes dette øyeblikket ikke å røre, men unaturlig.

Kritikere mener at en slik manifestasjon ikke kan tas oppFølelser for jenta, og enda mer plassering av slike bilder på Internett. De påpeker med rette at enhver pedofil kan lagre et bilde med en baby. Som et resultat, anbefalte tilhengerne at RiRi fødte barnet hennes og slutte å "erstatte" datteren til sin søster under angrep.

se også
  • Rihanna har presentert en ny samling av sko
  • Burden of stjerner: Rihanna forfølger obsessive fan
  • Alle snakker om form av Rihanna: gjenvinnes eller posisjon?

Det virker som om Rihanna ikke er enig med de negative kommentarene, siden hun ikke fjernet rammen fra siden hennes.

Rihanna forferdet Internett-brukere

 Rihanna og Majesty er forseglet naken på badet

Stjernen tilbringer mye tid med Majesty's niese

Sangeren tar ofte barnet på turer

Jenta følger stjernen med sosiale arrangementer

RieRee døpte sin niese i Barbados