Megan Fox viste sin nyfødte sønn

Megan Fox og Brian Austin Green den 4. august i tredjeEn gang ble foreldre, men gjorde ikke hastverk for å dele bilder av den nyfødte sønnen med fansen. Nå som babyen er litt eldre, bestemte hans stjernemor først å publisere et bilde av Georgie Rivera.

Jakt etter en stjerne

Det var 30 år gamle Megan Fox å gå tilbake fra sykehusetHjem, da paparazzi begynte å se dag og natt i nærheten av sitt hjem i håp om å fange henne og babyen. Skuespilleren kunne ikke sitte hjemme for alltid, men hun prøvde å beskytte Journali River så mye som mulig fra reporterne. I september viste sidene av aviser og magasiner bilder av Megan på en tur med sønnen hennes. Et nytt medlem av familien Fox og Green sov søtt i en barnevogn, så det var vanskelig å forstå på disse bildene hvordan barnet ser ut som et par.

En person

På onsdag i Instagram Megan dukket opp innlegg, noe som førte til en storm av begeistring for sine etterfølgere. På bildet er skuespilleren påtrykt med sønnen hennes på sengen. Jorni og hans foreldre ser på kameraet.

Bildet har allerede samlet mange liker. Abonnenter av kjendisen enstemmig erklære at de har et veldig vakkert barn med Brian og notere den fantastiske eksterne likheten til mor og gutt.

se også
  • Megan Fox med sine sønner i jentenes kjoler å dra på shopping i et supermarked
  • Megan Fox lekent og forførende presenteres hennes samling av undertøy
  • Megan Fox har gledet fans av det neste bildet i strømper

Husk at ektefeller nå vokser opp treSønner: 3 år gammel Noah, 2 år gammel Bodie og 2 måneder gammel Georgie, som ble en livreddende sirkel som ikke lot skuespillernes ekteskap gå til bunnen. Det var en uplanlagt graviditet at Fox tvang paret til å avbryte sin skilsmisse og begynne igjen.

Megan Fox og hennes tredje sønn, George River

Megan Fox og Brian Austin Green ble igjen foreldre 4. august

Det første bildet av en nyfødt skuespiller, laget i slutten av september

Star familie i full kraft gikk for å kjøpe gresskar til Halloween

Megan Fox skjuler sønns ansikt fra paparazzi

Megan med 3 år gammel Noah og 2 år gammel kropp