Megan Fox og Brayan Ostin Grønn ble foreldre for tredje gang

Bilder av den gravid Megan Fox dukket opp jevnligpå sidene av vestlige tabloids, men for noen uker siden, stoppet skuespilleren blinkende før paparazzi-objektiver. Som det viste seg, har antagelsene til fansen til den 30 år gamle skuespillerinnen blitt bekreftet! Megan Fox presenterte mannen sin med den 43 år gamle Brian Austin Green sønnen.

Wand-redning wand

Barnet, som faktisk reddet Megan Fox og Brian Austin Green fra skilsmisse (skuespilleren ble uheldig, da de ikke lenger bodde sammen), ble født 4. august.

Star mor og far bestemte seg for å kalle det et uvanlig navn i ånden av indianernes stammer - Georgia River Green, som betyr å reise langs elven.

se også
  • Megan Fox med sine sønner i jentenes kjoler å dra på shopping i et supermarked
  • Megan Fox lekent og forførende presenteres hennes samling av undertøy
  • Megan Fox har gledet fans av det neste bildet i strømper

En annen sønn

Det faktum at skuespillerne vil ha en gutt, i junifar Megan Franklin Fox har tilfeldig spilt. Mannen sa at han ikke kan tro at datteren hans vil ha tre sønner. Nå, nå er det nødvendig, fordi en 3 år gammel Noah og 2 år gammel Bodhi hadde en lillebror.

Fans rushed for å gratulere de nyopprettede foreldrene i sosiale nettverk, og ønsket det nyfødte alt det beste. Vi gleder oss til de første bildene av crumb!

4. august Megan Fox for tredje gang ble mor

Megan Fox og Brian Austin Green heter Baby Georgia River Green

30 år gammel skuespillerinne med 3 år gammel Noah og 2 år gammel Bodhi